Άρθρα ανά μήνα: Ιούνιος 2022
Το Γ1 ζωγράφισε “Το Καλοκαίρι” του Κ. Παλαμά
Οι μαθητές και μαθήτριες του Γ1 σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι εικονογραφώντας το ποίημα “Το Καλοκαίρι” του Κωστή Παλαμά.
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να “ξεφυλλίσετε” το ψηφιακό βιβλίο με τις ζωγραφιές των παιδιών.
https://read.bookcreator.com/R3mOZjCBOTWkaGlMfZk6AqrllNc2/JkwMpPvHSoKC3x4P3yw1dg
Οι μαθητές της Β1 Τάξης εικονογραφούν και δραματοποιούν παραμύθια ,γράφουν ποιήματα-εικονόλεξα για τους 12 μήνες του χρόνου.
«Η ζωή γύρω από την Ακρόπολη Αθηνών άλλοτε και σήμερα»
Παράσταση της Στ’3 τάξης «Το μεγάλο μας Τσίρκο»
Πρόγραμμα της Στ’τάξης”Μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο”
Οι μαθητές της Στ’τάξης παρακολούθησαν το πρόγραμμα” Μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο”. Τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της ψυχολόγου, Ζιώγα Βάγιας και των συνεργατών της και μέσα από διαδραστικές και βιωματικές δράσεις κατάφεραν να περιορίσουν το άγχος τους. Επιπλέον, άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στη γέφυρα που συνδέει το δημοτικό με το γυμνάσιο κάνοντας έτσι πιο ομαλή την μετάβασή τους.
Αποχαιρετισμός της Στ’ τάξης από τα πρωτάκια του σχολείου μας!!!
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ”
Στο πλαίσιο του προγράμματος “Αθλητισμός στα Σχολεία” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/5/2022 στον χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής διασχολικό τουρνουά μπάσκετ. Από το σχολείο μας διακρίθηκε στις ασκήσεις δεξιοτήτων στα hot shot drill ο μαθητής μας Τσιπολίτης Θεοφύλακτος. Θερμά συγχαρητήρια και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!