Αρχική » 4η Συνάντηση Σχολής Γονέων – Ενδοσχολική Επιμόρφωση

4η Συνάντηση Σχολής Γονέων – Ενδοσχολική Επιμόρφωση

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, στο πλαίσιο της λειτουργίας Σχολής Γονέων, αλλά και της ενδοσχολικής επιμόρφωσης των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων, προγραμματίζει τη συνάντησή της,  την Τετάρτη  20 Μαρτίου 2024, στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μακρυγιάννη 24) με θέμα:

«Βασική υποστήριξη ζωής, Basic Life Support-ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες»

Η δράση θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία και υποστήριξη του παραρτήματος του ΕΚΑΒ Κοζάνης μέσω των έμπειρων εκπαιδευτών-διασωστών του: Τουρτούρα Ευάγγελου, Χατζή Χρήστου και Μήλιου Βασίλειου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ενεργοποίησης της σχολικής κοινότητας για την απόκτηση δεξιοτήτων παροχής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, χρήσης Εξωτερικού Απινιδωτή (ΚΑΡΠΑ) και βασικών γνώσεων στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης-δράσης εκπαιδευτικοί και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν και οι ίδιοι σε προπλάσματα με τη βοήθεια των εκπαιδευτών. Ας αποκτήσουμε όλοι τη δυνατότητα να μπορούμε να σώσουμε μια ζωή.

Με βασικό μας σύνθημα «Η γνώση σώζει ζωές» σας καλούμε να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για την απόκτηση πολύτιμων δεξιοτήτων ζωής.

ΑΦΙΣΑ 4η συνάντηση Σχολής Γονεών Ενδοσχολική επιμόρφωση

 

Όνομα συντάκτη

Όνομα: 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

Σύντομο βιογραφικό:
Περισσότερες πληροφορίες

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση