ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Με απερίγραπτη χαρά και ευγνωμοσύνη, εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια για την εκπληκτική δωρεά που προσέφεραν στη σχολική μας βιβλιοθήκη οι γονείς του σχολείου μας: κ. Παπαδόπουλος Γαβριήλ και κα Γραμματικοπούλου Αικατερίνη. Με τη γενναιοδωρία τους, προσέθεσαν 85 νέα ολοκαίνουργια σκληρόδετα βιβλία κλασικής και σύγχρονης λογοτεχνίας που θα εμπλουτίσουν τον πολιτισμό και τη γνώση της σχολικής μας κοινότητας.
Η προσφορά τους δεν είναι απλώς ένα υλικό δώρο, αλλά μια ενέργεια που θα διαμορφώσει το εκπαιδευτικό περιβάλλον μας, εμπνέοντας τους μαθητές μας να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν νέους κόσμους μέσα από τη λογοτεχνία, να φωτίσουν το μακρύ μονοπάτι της γνώσης.
Η γενναιοδωρία αυτών των γονέων αντικατοπτρίζει την πραγματική τους αφοσίωση και το σεβασμό προς την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τον ρόλο τους στην ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας. Η προσφορά τους θα έχει ευεργετικό αντίκτυπο στη μάθηση και στην ανάπτυξη των μαθητών μας, προσφέροντας νέες ευκαιρίες στη γνώση και στην ανακάλυψή της.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τη μεγαλοδωρία τους. Είμαστε υπερήφανοι και βαθιά ευγνώμονες που έχουμε ανάμεσά μας ενθουσιώδεις γονείς-υποστηρικτές που ξέρουν να εκτιμούν, να ενισχύουν, να ενδυναμώνουν, να υποστηρίζουν, να αναβαθμίζουν το δημόσιο σχολείο θωρακίζοντάς την αυτοβελτίωση, την ενσυναίσθηση, τη δημιουργικότητα των μαθητών μας.
Τους ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στη ζωή τους.
Η Διευθύντρια
του 3ου «ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΟΥ»
Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών
Μαρία Αθανασιάδου
Δεν ξεχνώ ότι:
τα βιβλία…
- Μας προσφέρουν απλόχερα γνώση …
- Μειώνουν τα επίπεδα του στρες …
- Αποτελούν το μαγικό φίλτρο για τη μνήμη …
- Αναπτύσσουν την κριτική σκέψη …
- Βελτιώνουν την ικανότητα συγκέντρωσης …
- Χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση γαλήνης …
- Διευρύνουν και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό μας …
- Αναπτύσσουν τη φαντασία μας…





























