9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 με θέμα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης διεξήχθησαν αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου του σχολείου μας.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στα οφέλη της άσκησης, στα αθλητικά ιδεώδη και στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μέσα στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, το σχολείο των δεξιοτήτων, των εκπαιδευτικών καινοτομιών και των παιδαγωγικών μεταρρυθμίσεων.

Μέσα από το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες, μέσα από την συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό, μέσα από τις προσωπικές επιλογές, τα ταλέντα και την προτίμηση των παιδιών στον τρόπο που θα εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητά τους, μέσα από το σχολικό περιβάλλον, τα παιδιά μας ωφελούνται από την ευεργετική επίδραση του αθλητισμού στη ζωή τους.

Προετοιμάζουμε τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων, καλλιεργούμε στα παιδιά μας υγιεινές συνήθειες και υγιείς συμπεριφορές, προετοιμάζουμε τους επόμενους πρεσβευτές του ελληνικού αθλητισμού και του ολυμπιακού πνεύματος.

Γιορτάζουμε, κάθε χρόνο, την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, γιορτάζουμε, κάθε μέρα, την αγάπη για την άθληση, την υγεία, τη ζωή!

(Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα μπάσκετ Α2 της Ελευθερούπολης που έπαιξαν με τους μαθητές του σχολείου μας).

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση