cropped Ανώνυμο σχέδιο 4

Ταινία μικρού μήκους από τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης

Το σχολείο μας είχε την τιμή και τη χαρά να επιλεγεί να συμμετέχει στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου στις 7 Δεκεμβρίου, στα Ιωάννινα, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Μετά από σκέψη και συζήτηση, αποφασίστηκε να γυριστεί μια ταινία μικρού μήκους, βασισμένη στο βιβλίο του Ν. Ανδρικόπουλου “Δυο παπούτσια με καρότσι”. Η ταινία πραγματεύεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που κινούνται με αναπηρικά καροτσάκια, σε έναν κόσμο που έχει φτιαχτεί για ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Ο ήρωας, ο κ. Λάζαρος Εαυτούλης, αλλάζει εντελώς στάση ζωής επί του θέματος, όταν βιώνει μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα που τον αναγκάζουν να αναθεωρήσει τις απόψεις του.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα μας αντάμειψε όλους. Κατά την παρουσίαση της, η ταινία απέσπασε επαίνους και θετικά σχόλια, κάνοντάς για μια ακόμη φορά, περήφανους για τους μαθητές του σχολείου μας!

"Δυο παπούτσια με καρότσι"

Δημιουργός: 3dfilipp, στις: 14-12-2023, διάρκεια: 00:08:44

Μια ταινία μικρού μήκους,βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ν. Ανδικόπουλου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δ. Σχ. Φιλιππιάδας. Η ταινία παρουσιάστηκε στην Ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Δ/νση Ηπείρου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία.

Προηγούμενη

Christmas Like in The Old Times- eTwinning

Επόμενο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή- Βαθμολογίες Α’ Τριμήνου

  1. Γ' Τάξη

    Πολύ καλή η προσπάθεια σας! Η ταινία σας βγήκε πολύ ωραία! Είναι φανταστική αλλά θα θέλαμε να είναι λίγο μεγαλύτερη σε διάρκεια!
    Οι μαθητές της Γ’ ταξης.

  2. Φανταστική δουλειά… μπράβο σας!!!

  3. Βασιλική

    Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου! Συγχαρητήρια σε όλους

  4. Βασιλική

    Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου!

  5. Ιωάννα

    Συγχαρητήρια, υπέροχη δουλειά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση