Βράβευση με Quality Label

Με ετικέτα Ποιότητας βραβεύτηκε η συμμετοχή των μαθητών μας στα Ευρωπαϊκά προγράμματα «Let’s C.R.A.F.T.» και HEALTHYLAND.

 

ba1ae366

 

Συγκεκριμένα -με την επιμέλεια της Νηπιαγωγού Στέλλας  Αργυρούλη- στο έργο «Let’s C.R.A.F.T.» τα παιδιά έφτιαξαν κατασκευές , ζωγράφισαν κι έπαιξαν με ψηφιακά παιχνίδια, γνώρισαν χώρες της Ευρώπης και δημιούργησαν ένα ψηφιακό παραμύθι με ηρωίδα την Ελπίδα, ένα μικρό κορίτσι που ταξιδεύει στην Ευρώπη μαζεύοντας θησαυρούς στη βαλίτσα της. Η ιστορία τους  στη συνέχεια ενώθηκε με τα παραμύθια άλλων μαθητών σε κοινό e-book.

 

b71216e8

 Συμμετέχοντας  οι μαθητές του Ολοημέρου τμήματος στο έργο «HEALTHYLAND» γνώρισαν τις κατηγορίες τροφίμων, έφτιαξαν χυμό πορτοκάλι, γεύτηκαν την Ελληνική χωριάτικη σαλάτα, διασκέδασαν φτιάχνοντας καλαμάκια με σουβλάκια φρούτων και παρασκεύασαν υγιεινά γλυκά. Έμαθαν συνταγές άλλων χωρών και ανέπτυξαν μια υγιεινή στάση ζωής αποφεύγοντας τροφές που δεν τα ωφελούν αλλά τα βλάπτουν. Συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές, στους οποίους θα δοθεί η δική τους Ετικέτα Ποιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *