Συμμετοχή εκπαιδευτικών του σχολείου μας σε εκδήλωση των εκδόσεων Πατάκη

Αγαπητοί γονείς,

IMG 20240413 123611Το Σάββατο 13/4/24 στο βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗ πραγματοποιήθηκε μια εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια των εκδόσεων με τίτλο «Κερνάμε Έμπνευση».
Η υπεύθυνη δασκάλα της Δανειστικής  Βιβλιοθήκης του σχολείου μας κ. Ελευθερία Κεντρωτή δε θα μπορούσε να αδιαφορήσει για μια τέτοια εκδήλωση! Παρευρέθηκε λοιπόν με την κ. Ευτυχία Κεραμά, δασκάλα στη Δ΄ τάξη στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου, στην οδό Ακαδημίας 65 στην Αθήνα και παρακολούθησαν το ενδιαφέρον ενημερωτικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει για τους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον ενημερώθηκαν για τις νέες παιδικές εκδόσεις του εκδοτικού οίκου και επέστρεψαν στη δική μας Βιβλιοθήκη με δώρα: ένα πακέτο 10 βιβλίων που τους χάρισαν και ένα δεύτερο πακέτο με άλλα 10 βιβλία που διάλεξαν και αγόρασαν σε πολύ καλή τιμή!
Η χαρά μας είναι μεγάλη κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να εμπλουτίζουμε τη Βιβλιοθήκη του 36ου Δημοτικού Περιστερίου με νέα ποιοτικά βιβλία για τους μικρούς μας αναγνώστες.
 Η ιστοσελίδα των εκδόσεων Πατάκη με την εκδήλωση και όχι μόνο:https://www.patakis.gr/eventview/21603/50-Xronia-Ekdoseis-Patakh-%7C-Aprilios-gia-ekpaideutikous/
Από τη διεύθυνση του σχολείου

Copyright © 2024. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση