1η Τηλεκπαίδευση

Στις  14  Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε η πρώτη  τηλεκπαίδευση και από τα δυο τμήματα του νηπιαγωγείου.. Μετά το καλωσόρισμα των παιδιών εμφανίστηκε η καινούργια μας βοηθός που θα μας συναντάει κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στην νέα μας ψηφιακή τάξη.

Στην συνέχεια είδαμε πως μπορούμε να περνάμε όμορφα και να είμαστε χαρούμενοι στην ψηφιακή μας τάξη ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες.

Αναρωτηθήκαμε τι ήταν αυτό που άλλαξε την τάξη του νηπιαγωγείου και πως μπορούμε να είμαστε ασφαλείς απέναντι στο κορονοϊό τώρα που αρχίσαμε να βγαίνουμε από το σπίτι. Τι χρειάζεται να έχουμε μαζί μας; Το ανακαλύψαμε παίζοντας  και το παρακάτω παιχνίδι.

Βρήκαμε τις όμοιες εικόνες 
Αν θέλετε να το παίξετε πάλι μπορείτε να πατήσετε πάνω στην παρακάτω εικόνα

Για να θυμόμαστε την συνάντηση γράψαμε τα ονόματά μας στον ασπροπίνακα της Webex

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην ΣΥΓΧΡΟΝΗ και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση