2η Αποστολή “25η Μαρτίου”

Η δεύτερη αποστολή έχει σχέση με την 25η Μαρτίου, που αν και τα σχολεία είναι κλειστά εμείς θα την γιορτάσουμε εξ αποστάσεως.

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο που δημιουργήθηκε και βασίζεται στα βιβλία, “Η πρώτη μου ιστορία, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και «Η πρώτη μου ιστορία, Κωνσταντίνος Κανάρης» του Φίλιππου Μανδηλαρά  και να συζητήσετε με τα παιδιά  για τα γεγονότα εκείνης της εποχής, με ποιους πολεμήσαμε, ποιους ήρωες ξέρουν κ.λ.π. Φυσικά αναφερόμαστε και στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.Στη συνέχεια με την ευκαιρία της Εθνικής μας εορτής παρακολουθήστε το εξαιρετικό βίντεο που

https://youtu.be/0atccrA-_68

Μπορείτε ακόμη να ακούσετε την αφήγηση του παραμυθιού  “τα Ελληνάκια” της Ευγενίας Φακίνου. Ένα παραμύθι εμπνευσμένο από τα κεντήματα,  και τα υφαντά της ελληνικής λαϊκής τέχνης, που το διαβάζουμε κάθε χρόνο στο νηπιαγωγείο με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

https://youtu.be/9QGdGJCfyBI

Και μην ξεχάσετε να μας στείλετε φωτογραφίες με τις δημιουργίες σας στο παρακάτω padlet στον ψηφιακό μας τοίχο για να τις δουν και οι φίλοι σας από το σπίτι.

https://padlet.com/noulapar/ndyiqzcsmevz

Μετάβαση στο padlet.com

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ

Στο βιντεάκι που ακολουθεί είναι συγκεντρωμένες οι δημιουργίες σας για την                   25η Μαρτίου.

Κατηγορίες: ETWINNING, ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, Μένουμε σπίτι...........μαζί. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *