7ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning 19,20,21 Νοεμβρίου 2021

Mετά από τις υπέροχες συνεργασίες σε έργα eTwinning που ολοκληρώθηκαν με Εθνική και Ευρωπαϊκή αναγνώριση, το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning 2021 Η συμμετοχή μας περιλάμβανε 3 υπέροχα έργα που υλοποιήθηκαν τις προηγούμενες σχολικές χρονιές που παρά τις αντιξοότητες λόγω του Covid 19, είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα από την συνεργασία και την δημιουργικότητα των μαθητών μας, των γονέων και της υπέροχης ομάδας εκπαιδευτικών που συμμετείχαν σε αυτά. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες εκπαιδευτικούς, τους μαθητές/τριες μας και τους γονείς τους που μας στήριξαν στο έργο μας.

Παρουσιάσαμε το πρώτο μας etwinning έργο ως ιδρυτές. Ένα έργο προσανατολισμένο στην STEM εκπαίδευση που άφησε στην μνήμη μας υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις από όμορφες δράσεις
“Pirate Sammy’s adventures in STEM’s world” (2019-2021)

Επίσης παρουσιάσαμε το πιο παιχνιδιάρικο έργο “Let’s play every day”(σχολική χρονιά 2020-2021). Ένα έργο με θέμα το παιχνίδι που είχε στόχο να αναδείξει την αξία και διαχρονικότητα του καθώς και τη σημασία του για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Το 3ο etwinning έργο που παρουσιάσαμε με τίτλο “Η παρέα των ζωγράφων η παλέτα των χρωμάτων “ (σχολική χρονιά 2019-2020) αφορούσε την γνωριμία με ζωγράφους, το έργο τους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούσαν. Στόχος του ήταν τα παιδιά να αποκτήσουν εικαστικές εμπειρίες αναπτύσσοντας ικανότητες δημιουργικής και κριτικής σκέψης, επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνίας.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *