«Συμμετοχή του νηπιαγωγείου μας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του eTwinning»

Το σχολείο μας συμμετείχε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning 2021 με τα δύο υπέροχα έργα που υλοποιήθηκαν τις προηγούμενες σχολικές χρονιές, «Η παρέα των ζωγράφων η παλέτα των χρωμάτων» 2019-20 και «Let’s play every day» 2020-21.Tα έργα υλοποιήθηκαν με τη συνεργασία και έμπνευση των εκπαιδευτικών μιας εξαιρετικής ομάδας , τον ενθουσιασμό των μαθητών και μαθητριών των σχολείων μας και των συνεργαζόμενων σχολείων του εξωτερικού και την ανταπόκριση όλων εσάς, των γονέων μας. Τα έργα μας υλοποιήθηκαν σε δύο σχολικές χρονιές με άνοιγμα-κλείσιμο σχολείων, καραντίνα και τηλεκπαίδευση χαρίζοντας μας εμπειρίες και αναμνήσεις ξεχωριστές. Οι εντυπώσεις και η επίγευση που άφησαν τα έργα στο κοινό που παρακολούθησε το συνέδριο, για όλες οι δράσεις που υλοποιήθηκαν, ήταν μόνο θετικές !

.jpg

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ EDUPASS

https://blogs.sch.gr/2nipalmyrmag/files/2021/10/2021-10-31_EduPass_Οδηγίες-για-κηδεμόνες_str.pdfΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EDUPASS-SCHOOL ΑΝΟΙΞΕ
ΕΚΕΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Δήλωση self test μαθητών/τριών δημοσίων σχολικών μονάδων – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19
Δήλωση μαθητών/τριών που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει ή έχουν πρόσφατο PCR/Rapid test
Δήλωση εκπαιδευτικών/μελών Ε.Ε.Π-Ε.Β.Π
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ.
  • Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ(ΦΕΚ 4960Β/26-10-2021/ φύλλο 64795 ) για την Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19(για μαθητές/τριες δημόσιων( edupass.gov.gr) και ιδιωτικών σχολείων(self-testing.gov.gr))
    «…Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι αρνητικό, εκδίδεται από την αντίστοιχη πλατφόρμα σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν τα ανωτέρω πρόσωπα. Ο/Η μαθητής/τρια επιδεικνύει, χωρίς να παραδίδει, τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον/τη Διευθυντή/τρια/Υποδιευθυντή/τρια, ή Προϊστάμενο/νη. Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία τα ανωτέρω πρόσωπα εκτυπώνουν. Σε αυτή την περίπτωση, τα ανωτέρω πρόσωπα μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές κάθε φορά γνωστοποιούνται…»
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
αρχείο λήψης

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙΛήψη αρχείου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ.Λήψη αρχείου

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ …ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΟΜΑΔΙΚΕΣ

 

ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ SELF – TEST

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ SELF TEST για μαθητές !
Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα μπορούν από τη Δευτέρα, 1 ως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, να προμηθευθούν μία συσκευασία με πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 5 έως 22 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2020-2021)Λήψη αρχείου

 

 

«EυρωπαΪκή Ετικέτα Ποιότητας»

Το σχολείο μας βραβεύτηκε για το έργο eTwinning  «Let’s play every day», όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Σήμερα, λάβαμε και την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας που αποτελεί ένα δεύτερο δείγμα επιτυχίας μετά την Εθνική Ετικέτα και καταδεικνύει ότι το έργο ανταποκρίνεται σε ένα ορισμένο Ευρωπαϊκό πρότυπο.

Μπράβο στα αστεράκια μας !!!!!

δημιουργικότητα – Loveteaching