Skyfall! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2012

Το Skyfall είναι βρετανική κατασκοπευτική περιπέτεια παραγωγής 2012 και αποτελεί την 23η προσθήκη στη σειρά ταινιών James Bond.

11168295_800

Πλοκή

  • Μετά από μια καταστροφική επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη, ο Τζέιμς Μποντ αγνοείται και θεωρείται νεκρός.
  • Όλες οι ταυτότητες κάθε ενεργού μυστικού πράκτορα της MI6 διαρρέουν στο Διαδίκτυο και η Έμμ δέχεται επιθεώρηση από την κυβέρνηση για το πώς χειρίστηκε την κατάσταση.
  • Όταν η ίδια η υπηρεσία δέχεται επίθεση, η ξαφνική επανεμφάνιση του Μποντ δίνει στην Έμμ το πρόσχημα που χρειάζεται για να βρει έναν επικίνδυνο κακοποιό με τον οποίο σχετίζεται προσωπικά.
  • Καθώς ο Μποντ ακολουθεί ίχνη από το Λονδίνο μέχρι τη Σανγκάη, η αφοσίωσή του στην Έμμ κλονίζεται εξαιτίας μυστικών από τον παρελθόν της!

Κατά τη γνώμη μου είναι μία από τις καλύτερες ταινίες του Τζέιμς Μπόντ. Παρέχει πολλή δράση, αλλά χωρίς να γίνεται κουραστική. Επίσης διαδραματίζεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου, γεγονός που συνεπαίρνει τον θεατή. Για τους παραπάνω και πολλούς ακόμα λόγους σας προτείνω αυτή την ταινία ανεπιφύλακτα!

Πηγή κειμένου: Βικιπαίδεια

2 σκέψεις σχετικά με το “Skyfall! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2012”

  1. Πολύ καλή η σκέψη σου, Σοφία, για παρουσίαση προτάσεων ταινιών στους φίλους του κινηματογράφου και όχι μόνον… Άλλωστε η έβδομη Τέχνη,εκτός από μέσο ψυχαγωγίας, αποτελεί-κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις ποιότητας- και έναν μοχλό πνευματικής ανάπτυξης των ατόμων… Περιμένουμε κι άλλες προτάσεις στο μέλλον!

  2. Σοφία προσωπικά μου αρέσουν οι ταινίες του James Bond, έχουν μεγάλη παράδοση και πολλοί αξιόλογοι ηθοποιοί ενσάρκωσαν το ρόλο του πράκτορα 007 στο πέρασμα του χρόνου. Ο Daniel Craig δίνει τη δική του πινελιά στον χαρακτήρα αυτό! Περιμένω στο μέλλον με ενδιαφέρον και άλλες κινηματογραφικές προτάσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση