ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας την Πέμπτη 27.10.2022  στις 11.00π.μ. Οι μαθητές/τριες θα έλθουν στο σχολείο στις 10.45π.μ. και μετά τη γιορτή (περίπου στις 12.30μ.μ.) θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.

Στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πεύκη και ώρα 12:15 μ.μ. επί της Λεωφόρου Ειρήνης θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των  Ε΄και  Στ΄ τάξεων του σχολείου. Το σημείο εκκίνησης -σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης- είναι η διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με την οδό Αποστολοπούλου και το σημείο τερματισμού και παραλαβής των παιδιών είναι η διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με την οδό Κολοκοτρώνη.

Τα παιδιά του σχολείου μας συγκεντρώνονται στις 11.30π.μ. μπροστά στο υποκατάστημα της Alpha Bank απέναντι από το Λύκειο επί της Λεωφόρου Ειρήνης.  Στη λήξη της παρέλασης οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Ειρήνης με τη Χρυσοστόμου Σμύρνης κάτω από το φανάρι.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου η σημαιοφόρος και οι παραστάτες/τριες θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στην Πεύκη  στις 11.10π.μ. για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας όπως αυτά θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ.

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Ευαγγέλου Κωνσταντίνα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Η ενημέρωση από τους/τις εκπαιδευτικούς για τον μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Α ΤΑΞΗ:    13-10-22 στις 13.30

Β ΤΑΞΗ:    26-10-22 στις 13.30

Γ ΤΑΞΗ:    11-10-22 στις 13.30

Δ ΤΑΞΗ:    6-10-22 στις 13.30

Ε ΤΑΞΗ:    12-10-22 στις 13.30

ΣΤ ΤΑΞΗ:   7-10-22 στις 13.30

Παρακαλούμε τις αντίστοιχες ημέρες όλα τα παιδιά (εκτός από αυτά που φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου) να αποχωρήσουν στις 13.15 από το σχολείο με ευθύνη των γονέων τους.

Για τους επόμενους μήνες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Ευαγγέλου Κωνσταντίνα

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση