Αγιασμός 2022-23

Είμαστε και πάλι έτοιμοι και έτοιμες να ξεκινήσουμε και το αγαπημένο μας σχολείο ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί! Μια καινούρια χρονιά ξεκινά, πιο ελεύθερη και πιο ομαδική, όπως παλιά αλλά και με πολλά καινούρια πράγματα να μάθουμε και να δούμε.

Σας περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του σχολείου, μικρούς και μεγάλους παρέα, για τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί από τον ιερέα της Άλλης Μεριάς στις 9.00 ακριβώς, οπότε καλό είναι μέχρι τις 8.45 να έχουμε όλοι φτάσει για να πάρουμε τις θέσεις μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μετά την τελετή και το χαιρετισμό του διευθυντή θα περάσουν από τις τάξεις τους για να παραλάβουν τα φετινά τους βιβλία και να δουν τους καινούριους δασκάλους και δασκάλες που θα έχουν φέτος. Οπότε, καλό είναι τα παιδιά να έλθουν με τη σχολική τους τσάντα (και μια εφεδρική σακούλα ίσως οι μεγαλύτερες τάξεις!).

Ειδικά για την Α΄ τάξη, τα ολοκαίνουρια παιδάκια του σχολείου μας, θα σας περιμένει μετά τον αγιασμό η δασκάλα σας μαζί με τους γονείς σας για να γνωριστείτε και να πάρετε μερικές σημαντικές πληροφορίες. Οπότε οι γονείς των μαθητών της Α΄ θα περάσουν στην τάξη μαζί με τα παιδιά.

Περισσότερες και χρήσιμες πληροφορίες για το φετινό πρόγραμμα και τη λειτουργία του σχολείου θα μάθετε τη Δευτέρα από το διευθυντή. Μετά τη λήξη του αγιασμού και την παραλαβή των βιβλίων, οι μαθητές/τριες και οι γονείς τους θα αποχωρήσουν και θα σας περιμένουμε την Τρίτη στις 8.15 για να χτυπήσουμε το πρώτο κουδούνι!

 

Καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο με υγεία, αγάπη και χαρά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *