ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΛΑΠΤΟΠ/ΤΑΜΠΛΕΤ)

Παλλήνη 9/4/2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας καλησπέρα σας,

 

Προχθές το βράδυ (Τρίτη 7-4-20) σας ζητήσαμε να δηλώσετε αν χρειάζεστε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τάμπλετ/λάπτοπ). Νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για όσα μας έχουν ζητηθεί από προχθές, καθώς και για τον αριθμό των ηλεκτρονικών συσκευών που τελικά αιτηθήκαμε ως σχολείο. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

 

Την Τρίτη 7-4-20 στις 19.58 ήρθε e mail στα σχολεία, ζητώντας από τους διευθυντές να καταγράψουμε τις ανάγκες των μαθητών και εκπαιδευτικών της σχολικής μας μονάδας σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τάμπλετ/λάπτοπ). Η καταγραφή αυτή έπρεπε να γίνει άμεσα. Στη συνέχεια έπρεπε να σταλεί από εμάς τους διευθυντές μία google form με τον αριθμό των αιτούμενων συσκευών για τη σχολική μας μονάδα, το αργότερο μέχρι εχθές Τετάρτη 8-4-20 στις 23.00.

 

Σήμερα, στις 12.23, νέο e mail μας καλούσε ως διευθυντές να ξαναστείλουμε την google form για τις ανάγκες της σχολικής μας μονάδας, αναφέροντας όμως ότι οι ανάγκες αυτές αφορούν «αποκλειστικά και μόνο σε ελλείψεις της σχολικής μονάδας και επουδενί φυσικών προσώπων (εκπαιδευτικών ή μαθητών)».

 

Με νέο e mail -σήμερα στις 14.59- μας διευκρίνισαν ότι, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, τα δημοτικά σχολεία πρέπει να δηλώσουμε τις ανάγκες σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό ως εξής: μία συσκευή ανά 45 μαθητές.

Δηλαδή το Σχολείο μας δήλωσε ότι έχει ανάγκη για 6 συσκευές (λάπτοπ/τάμπλετ), καθώς το μαθητικό μας δυναμικό είναι 278 μαθητές/τριες.

Ως Διευθύντρια του Σχολείου θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω για αυτήν την εξέλιξη. Θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, και καλή δύναμη!

 

Μαντώ Πυλιαρού

Αφήστε μια απάντηση