Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025

Για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων πατήστε εδώ.    Για τον κατάλογο των Καλλιτεχνικών Σχολείων και την αίτηση πατήστε εδώ.

 

 

«Υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχ. έτος 2024-25»

Αν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για την υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2024-25 πατήστε ΕΔΩ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ (ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-25)

Οι εγγραφές στην Α΄ τάξη των δημοτικών σχολείων (σχολικού έτους 2024-25) παρατείνονται έως την Τετάρτη 27-3-2024.

Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α΄ Τάξη του δημοτικού σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.

Για τον ορισμό συνάντησης μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-6666287 (8.30 πμ. – 1.00 μμ) ή να στείλετε email στο:  mail@2dimpallin.att.sch.gr

 

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αίτηση γονέα/κηδεμόνα (Θα δοθεί από το σχολείο). Ο γονέας που δε θα είναι παρών στην εγγραφή θα πρέπει να έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση (σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής ή μέσω gov.gr) στην οποία να ζητάει την εγγραφή του παιδιού του στο σχολείο μας.
  • Βεβαίωση φοίτησης στο νηπιαγωγείο.
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας (λογαριασμοί ΔΕΚΟ κλπ).
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) (Το έντυπο μπορεί να δοθεί από το σχολείο ή να αναζητηθεί στο διαδίκτυο).
  • Φωτοτυπία των σελίδων του βιβλιαρίου υγείας του/της μαθητή/τριας, στις οποίες φαίνεται ότι έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ποιος θα παραλαμβάνει τον/την μαθητή/τρια κατά την αποχώρηση από το σχολείο (Το έντυπο θα δοθεί από το σχολείο).
  • Αίτηση για φοίτηση στο ολοήμερο πρόγραμμα (εάν επιθυμείτε εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα, το έντυπο θα δοθεί από το σχολείο)

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ 2ου Δ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Τα Γεωγραφικά όρια του Σχολείου μας:

Λ. Μαραθώνος – Λ. Ανθούσας – Λόφου Έντισον– Πεντέλης – Βυζαντίου – Σαλαμίνος – Ζώνη Πεντελικού – Ελαιώνων – Φαναρίου – Κρήνης – Σινά – Μικράς Ασίας – Αλτάνη – Λ. Μαραθώνος.

Διευκρίνιση:

Οι κατοικίες με μονό αριθμό επί των οδών Αλτάνη – Μικράς Ασίας – Σινά – Κρήνης – Φαναρίου ανήκουν στα γεωγραφικά όρια του 2ου Δ. Σ. Παλλήνης και οι κατοικίες με ζυγό αριθμό στα γεωγραφικά όρια του 6ου Δ. Σ. Παλλήνης. Το κομμάτι της οδού Κρήνης από τη συμβολή με την οδό Σινά και αριστερά ανήκει στο 2ο Δ. Σ. Παλλήνης.