ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2021-22

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15 (η κεντρική είσοδος του σχολείου θα ανοίξει στις 8.00 πμ).

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ. 

Στις 10.00 πμ, μετά το πέρας του αγιασμού,  οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν.

 Κατά την προσέλευσή τους δε θα παραμένουν στον χώρο του προαυλίου. Θα οδηγούνται από εκπαιδευτικούς στην αίθουσα του τμήματός τους.

Κατά την είσοδό τους στο σχολείο θα πρέπει να κρατούν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, ο οποίος πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 24 ώρες πριν.

 Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα τους, καθώς θα τους δοθούν τα βιβλία.

Οι μαθητές/τριες των τάξεων Α, Β, Γ, όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους, θα αποχωρούν από την κεντρική έξοδο του σχολείου στην οδό Ανατολής. Οι μαθητές/τριες των τάξεων Δ, Ε και Στ θα αποχωρούν από την ανατολική έξοδο του σχολείου(στο εκκλησάκι).

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών. Για την ασφάλειά τους,αλλά και λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, παρακαλούμε να μη συνωστίζεστε στις εισόδους του σχολείου.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου. Λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του covid-19, δεν επιτρέπεται στους γονείς να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.