ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΜΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Email : dimotiko2@gmail.com
05/05/2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν. 4

2

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

Αρχικά ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε εσάς και τις οικογένειες σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , πράγματα και έννοιες που τις έχουμε πραγματικά ΑΝΑΓΚΗ στις δύσκολες εποχές που όλοι ζούμε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΖΑΡΙ και να σας ενημερώσουμε ότι από τα χρήματα αυτά έγινε μια δωρεά ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

Επίσης ,με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε, ,ότι στις 15/05/2022 θα πραγματοποιηθεί η ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2022, που εδώ και 2 χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας. Το σχολείο μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά ως ομάδα ΄΄ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄΄που με την βοήθεια των δασκάλων και τα άτομα από το Δ.Σ. του Σύλλογο Γονέων κ Κηδεμόνων θα ΄΄προσέχουν’’ και θα είναι συνοδοί των μεγάλων τάξεων Δ-Ε-ΣΤ αλλά και τους γονείς με τα μικρότερα παιδιά από τις τάξεις Α,Β, Γ που θα συμμετέχουν και θα συνοδεύουν τα παιδιά τους. Όλοι μαζί γονείς ,παιδιά και δάσκαλοι θα΄΄ τρέξουμε’’ στην διαδρομή των 2,5 χλμ. Με το σύνθημα ΄΄ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΄΄. Μη ξεχνάμε ότι θα ισχύει το Υγειονομικό πρωτόκολλο covid-19 , γι’ αυτό οι ανήλικοι δρομείς θα συμμετέχουν με βεβαίωση αρνητικού self test ,με ευθύνη του γονέα ή κηδεμόνα. Οι δρομείς εμβολιασμένοι, να έχουν το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του εμβολιασμού τους και οι δρομείς που έχουν νοσήσει να έχουν το πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ την ημέρα του αγώνα). Η Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου των 2,5 χλμ είναι στις 11:45 . Οι γονείς θα πρέπει να φέρουν τα παιδιά τους στο Δημαρχείο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και θα τα παραλάβουν μετά ξανά από εκεί. Τηλ. Επικοινωνίας στο 6909158809, κα Κασσανδρινού Έλενα. Τον Αριθμό συμμετοχής καθώς και το Επίσημο T-Shirt θα το παραλάβετε ΟΛΟΙ ,την Παρασκευή απόγευμα ή και το Σάββατο ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της.

Ακόμα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας θα συμμετέχει στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ των δημοτικών σχολείων, με 2 ομάδες ( παιδιά Α,Β,Γ και Δ,Ε,ΣΤ) ύστερα από 2 χρόνια αποχής του . Τα μικρά παιδιά θα αγωνιστούν στις 21-22/5 και τα μεγάλα παιδιά το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 28-29/5. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το γήπεδο 9Χ9 στον Ασύρματο. Γι αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποια παιδιά θέλουν να συμμετέχουν, με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα των ατόμων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ή στο email dimotiko2@gmail.com μέχρι 10/5/22 . Σκοπός μας να περάσουν καλά τα παιδιά μέσω του αθλητισμού , να διασκεδάσουν, ύστερα από 2 τα χρόνια της πανδημίας και να μάθουν στην ομαδικότητα και στο φίλαθλο πνεύμα και όχι στον οπαδικό παραλογισμό και τη βία. Η συμμετοχή αμείβεται και όχι η νίκη. Αυτός και ο λόγος που όλα τα παιδιά θα πάρουν μετάλλια συμμετοχής!!! Βασικός κανόνας: όχι παπούτσια με τάπες. Επίσης τα παιδιά που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν κάνει καρδιολογικό έλεγχο (αφορά παιδιά που δεν ασχολούνται με κάποιο άθλημα ) . Για τα παιδιά αυτά ,η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ έχει οργανώσει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο μέσω της osteoiasis .Σχετικές λεπτομέρειες , με την εγγραφή των παιδιών σας στο πρωτάθλημα, κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία μαζί μας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, σε όσους το έχουν αμελήσει, να τακτοποιήσουν την ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ του Συλλόγου μας ,που είναι 10 € ανά οικογένεια και όχι ανά παιδί. Και αυτό γιατί είναι ο μοναδικός πόρος του συλλόγου μας, για τις διάφορες δράσεις και γιορτές των παιδιών μας. Μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα αυτά καταλήγουν ξανά στα παιδιά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας,

Η πρόεδρος του Συλλόγου Η γενική γραμματέας του Συλλόγου
ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΥ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΗ ΦΛΩΡΑ