ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

1.Οι γονείς που επιθυμούν να ενημερώσουν για οποιοδήποτε θέμα το σχολείο, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά (στο τηλέφωνο του σχολείου) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (του επίσημου μέηλ του σχολείου) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

2.Το σχολείο ενημερώνει το επίσημο ιστολόγιο του σχολείου κάθε φορά που υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Μπορείτε να πληκτρολογείτε την ονομασία του σχολείου (2ο δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου) και να κατευθυνθείτε στο ιστολόγιο που έχει δημιουργηθεί μέσω του πανελλήνιου σχολικού δικτύου (ΠΣΔ).

 

3.Ταυτόχρονα με την ενημέρωση του ιστολογίου από τη Διεύθυνση του σχολείου γίνεται και αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σχολείου ανά τμήμα, αλλά και ενημέρωση στην ομάδα του σχολείου στο Φέησμπουκ.

 4.Σε περίπτωση που το παιδί σας νοσήσει με covid, οποιαδήποτε ενημέρωση του δασκάλου σε ώρες και μέρες μη εργάσιμες, δε θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς οι βεβαιώσεις φοίτησης που εκδίδονται από τη Διεύθυνση του σχολείου, φέρουν Αριθμό Πρωτοκόλλου που μπορεί να εκδοθεί μόνο σε ώρες σχολείου.

 

5.Στο τμήμα που υπάρχει κρούσμα εκτός από τις οδηγίες από το σχολείο μέσω ηλεκτρονικής ενημέρωσης, για τις ημέρες και το είδος των τεστ που θα κάνουν τα παιδιά, θα δίνεται 1 επιπλέον σελφ τεστ και βάσει των αποθεμάτων που υπάρχουν.

Capture 1572

 6. Για οποιοδήποτε παιδαγωγικό ζήτημα, παρακαλείστε να ενημερώνετε το σχολείο εντός εργάσιμων ημερών και ωρών. Το σχολείο ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς και επιστημονικό προσωπικό, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια προς τους γονείς και τα παιδιά τους, πάντα σεβόμενο τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του.

7. Οι δια ζώσης συγκεντρώσεις γονέων λόγω covid 19 και βάσει πρωτοκόλλου ΕΟΔΥ δε μπορούν να γίνονται. Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας και η ομαδική τηλεδιάσκεψη η οποία θα πρέπει να ολοκληρώνεται εντός εύλογου χρονικού ορίου και μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού από και προς τους δασκάλους.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ο γονέας να επισκέπτεται κατόπιν ραντεβού το σχολείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο του τέκνου του.

 

Εκ της Διευθύνσεως