Χριστούγεννα, η πιο όμορφη και αγαπητή γιορτή του χρόνου που γεμίζει αγάπη και ελπίδα τις καρδιές όλων των ανθρώπων!! Αφού μιλήσαμε για το θαύμα της γέννησης του Χριστού, μάθαμε ήθη και έθιμα του τόπου μας, ψάλαμε παραδοσιακά κάλαντα και χορέψαμε σε μοντέρνους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με τη βοήθεια των γονέων οργανώσαμε ένα Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά!! Τα παιδιά μαζί με τους γονείς ή τους συνοδούς τους κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα υλικών ώστε να δημιουργήσουν από κοινού μια κατασκευή κηροπήγιο με ρεσώ! 

Την ίδια μέρα με τη συνοδεία των γονιών είπαμε τα κάλαντα στα μαγαζιά της γειτονιάς του σχολείου μας!!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και συνοδούς των παιδιών, για την ενεργή συμμετοχή τους στην διατήρηση των εθίμων μας καθώς και τις επιχειρήσεις που μας δέχτηκαν και μοίρασαν δωράκια στα παιδιά γεμίζοντας τα πρόσωπα τους χαμόγελα!!

Ευχαριστούμε θερμά:

Το Φαρμακείο του κου Καζαζάκη Ιωάννη

Το Κομμωτήριο Leo Mary

Το Βιβλιοπωλείο της κα Μαντή Μαρίας

Φτιάξαμε επίσης χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χριστουγεννιάτικα μπισκότα μαζί με τα παιδιά και τους γονεις !!!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες γεμάτες ευχές, Ημερολόγιο για το 2024, Φάτνη, στολίδια απο πηλό, στολίδια με το τύπωμα της παλάμης του κάθε παιδιού πάνω σε στρογγυλές μπαλίτσες, κινούμενο Αϊ- Βασίλη απο χάρτινα πιατάκια, ζωγραφίσαμε σακουλάκια που φυλοξένησαν τα μπισκοτάκια μας  και φυσικά τη δική μας χάρτινη σακούλα Αϊ- Βασίλη που γέμισε με κατασκεύες, κεράσματα, δώρα και πολλή αγάπη !