76ο Νηπιαγωγείο Πατρών, Α΄Β΄τάξεις: Συνάντηση με Αναστασία Ευσταθίου και αφήγηση από την ίδια του βιβλίου της “Ενα ουράνιο τόξο για τον Άλκη.
Γ ΄Δ΄Ε΄: Συνάντηση με την Τέτη Ζέρβα και αφήγηση του παραμυθιού “Το παιδί κουμπί”, μια πρωτοβουλία της κ. Αντωνάτου και της Γ΄΄τάξης. Είχαμε τη χαρά την κ. Τέτη να την έχουμε στο σχολείο μας ως θεατρολόγο την προηγούμενη σχολική χρονιά. Ευχόμαστε καλοτάξιδο το βιβλίο της.
ΣΤ΄: Συνάντηση με την κ.Έλενα Δαββέτα και αφήγηση του παραμυθιού “Πού πήγε ο ήλιος”.
Α΄τάξη: Συμμετοχή στο Φεστιβάλ φιλαναγνωσίας και Βιβλίου στην Αχαία Κλάους: Παρουσίαση “Η συμμορία των Οκτάπους”
Συνάντηση όλων των τάξεων – διαδραστική αφήγηση με τα παιδιά από τη Μέριμνα και παρουσίαση του βιβλίου “Το φιλαράκι μου” παρουσία της συγγραφέως Άννας Δενδρινού.
Παρουσίαση της θεατρικής παράστασης “Ψάρια σε πανικό” από το Δήμο Πατρέων και την κ. Αθηνά Καλλιμάνη, βασισμένο στο βιβλίο της Άννας Δενδρινού.
Πρόγραμμα φιλαναγνωσίας: “Βιβλία σε ρόδες”
Παρουσίαση δύο δράσεων από την ΣΤ και την Ε2 στο φεστιβάλ φιλαναγνωσίας του δικτύου φιλαναγνωσίας του τμήματος πολιτιστικών θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας.



































