Πάτρα, 18/1/2020
Ενημέρωση
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο τακτικός διαγνωστικός έλεγχος των μαθητών μας γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη οπότε την Τρίτη και Παρασκευή πρέπει όλοι οι μαθητές ερχόμενοι στο σχολείο να έχουν δηλωθεί με αρνητικό test στην πλατφόρμα edupass .gr και να έχουν μαζί τους αντίγραφο της δήλωσης εκτυπωμένη ή χειρόγραφη εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσής της.
Σε περίπτωση που εκδηλωθεί κρούσμα σε κάποια τάξη, η Διεύθυνση του σχολείου ενημερώνει με mail τους γονείς της τάξης για τους έκτακτους ελέγχους που πρέπει να κάνουν οι μαθητές της τάξης αυτής. Αν κάποιοι γονείς δεν έχουν self–test μπορούν να προμηθευτούν από το σχολείο.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Επειδή η ενημέρωση των γονέων γίνεται μέσω mail, παρακαλούνται όλοι οι γονείς να παρακολουθούν τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα. Αν κάποιοι δεν λαμβάνουν τις ενημερώσεις του σχολείου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Διευθύντρια για να λυθεί το πρόβλημα.
Η Διευθύντρια του σχολείου
Ντζίφα Αγγελική