Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Σημαντικά ενισχύθηκε τις τελευταίες μέρες η σχολική βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, αφού έφθασαν οι κούτες με τους σχεδόν 40 τίτλους παιδικών βιβλίων που έστειλαν οι εκδόσεις «ΜΙΝΩΑΣ».

Πρόκειται ουσιαστικά για το δώρο που αντιστοιχούσε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος κατάφερε και διακρίθηκε την σχολική χρονιά 2014-2015 μέσα από το «Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου».
Υπενθυμίζεται, ότι ο Σύλλογος κέρδισε το Βραβείο που δίνεται σε «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου ή Λυκείου που με τις δραστηριότητές του προωθεί την παιδική/νεανική λογοτεχνία».
Ως έπαθλο, είχαν οριστεί βιβλία αξίας 300 ευρώ για τη βιβλιοθήκη του σχολείου, από τις «Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ», που από την πρώτη στιγμή, έδωσαν την ευκαιρία στο σύλλογο και το σχολείο, να επιλέξουν αυτά τα βιβλία, που θα εξυπηρετούσαν τη σχολική κοινότητα.
Έτσι και έγινε, και μόλις τις προηγούμενες ημέρες, οι κούτες με τα βιβλία έφθασαν στο χώρο του σχολείου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των μαθητών, αλλά και … νέους αναγνώστες!
O Σύλλογος ευχαριστεί, τόσο το «Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου» με το Δ.Σ., όσο και τις εκδόσεις «ΜΙΝΩΑΣ» για την πολύτιμη προσφοράς τους.

bivlia1

Αφήστε μια απάντηση