Ηλεκτρονική αποστολή βαθμολογίας Α΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή της ΥΑ Φ36/168674/Δ1/11-12-2020 με θέμα «Ρυθμίσεις βαθμολογίας Α΄ τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2020-2021», 
 την Παρασκευή 18/12/2020 στάλθηκαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) των γονέων των μαθητών/τριών των Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων, η βαθμολογία του πρώτου τριμήνου του σχολικού έτους 2020-2021.
Για τις τάξεις Α΄ και Β΄ θα υπάρξει ενημέρωση για την πρόοδο και αγωγή των μαθητών/τριών τηλεφωνικά ή  μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεννόηση με τις εκπαιδευτικούς των τάξεων αυτών.
 
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Πίνακας για χωροταξική κατανομή των μαθητών της ΣΤ ΄ Τάξης

Αγαπητοί γονείς,

σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον πίνακα – που σας έχει σταλεί στο μαιλ που μας έχετε δηλώσει – και να μας τον επιστρέψετε έως 23/12/2020 στο μαιλ του σχολείου ( mail@21dim-perist.att.sch.gr) ,προκειμένου να γίνει η χωροταξική κατανομή των μαθητών της ΣΤ ΄ Τάξης σε γυμνάσια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  της  Διεύθυνσης  Γ΄ Αθήνας (αριθ.πρωτ.23977/16-12-2020).

Σας διευκρινίζουμε ότι:

  • o αριθμός μητρώου, που χρειάζεται να συμπληρώσετε στον πίνακα, σάς είναι ήδη γνωστός από τον περσινό τίτλο προόδου, από τις περσινές βαθμολογίες , αλλά και από την εγγραφή σας στην e-me.
  • Πρέπει να δηλώσετε τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας ( θα σας ζητηθεί αργότερα πρωτότυπο αποδεικτικό στο όνομα του κηδεμόνα από ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ενοικιαστήριο σπιτιού).
  • Επίσης, πρέπει να αναγράψετε τα ονοματεπώνυμα των παιδιών σας  που πιθανόν ήδη να  φοιτούν στην Α΄ ή Β΄ τάξη Γυμνασίου και σε ποιο γυμνάσιο φοιτούν.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Δήμητρα Μόσχου

Υλοποίηση δράσης: “Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης”

Αγαπητοί γονείς, 
Στο πλαίσιο της έμπρακτης ένδειξης αλληλεγγύης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και σε νοσηλευόμενους με κορωνοϊό, που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους οικείους τους, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων υλοποιεί τη δράση «Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης».
Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στη δράση είναι προαιρετική.
Διαβάστε την εγκύκλιο με τις σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στη δράση πατώντας εδώ.

Ενημέρωση για την τηλεκδήλωση 14 Δεκεμβρίου 2020

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε πως αναρτήθηκε στο στο Youtube η Τηλεκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου ώρες: 18:00-20:00, με τίτλο:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 – ΜΕΡΟΣ Γ’

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα :

https://pdeattikis.gr ή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=IBNX73DOXhA&feature=emb_logo

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για λόγους ασφαλείας εισόδου στο τηλεμάθημα webex σας παρακαλούμε να χρησιμοποιούν  οι μαθητές  το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο και μόνον αυτό, ώστε να αναγνωρίζει ο εκπαιδευτικός τους μαθητές του τμήματος, που διδάσκει. Αν χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμο οι εκπαιδευτικοί δεν θα δέχονται αυτούς τους μαθητές.

                                                     Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

3ο βραβείο για το σχολείο μας!

     3ο βραβείο για το σχολείο μας!
Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στους μαθητές της περσινής ΣΤ2
(2019-2020) οι οποίοι δημιούργησαν στην πρώτη καραντίνα ταινία με 
θέμα:”Ζωντανός Υπολογιστής”.
Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε, όπως αναφέρει ο επίσημος ιστότοπος, για το περιεχόμενο και την ενδιαφέρουσα ιδέα που αποδόθηκε με καλή σκηνοθεσία και το φωτισμό, καθώς και για τα μηνύματα που δίνει, ότι ο υπολογιστής είναι δίκοπο μαχαίρι και ότι τους φίλους μας δεν τους παρατάμε ό,τι κι αν γίνει!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της περσινής ΣΤ2 καθώς και στο δάσκαλό τους, που εν μέσω καραντίνας δημιούργησαν ένα σπουδαίο έργο!!!

https://camerazizanio.net/online-edition-2020/%cf%84%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%b9%ce%b1/?fbclid=IwAR1uZuMm9bP_L-GoVkxpEHB7sTlneo6I22ci9XDY6JlzHXfbpYfPLdKOeqU

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς