ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης: “Ανάπτυξη και καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας των νηπίων, με την αναβάθμιση της Σχολικής Βιβλιοθήκης”, και του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος: “Το Βιβλίο παράθυρο στον κόσμο”.

DSC07887        DSC07886

Ευχαριστούμε πολύ τη Σχολική Επιτροπή, του Δήμου Πολυγύρου, για την οικονομική στήριξη και για όλη τη βοήθειά της, ώστε μπορέσαμε να αντικαταστήσουμε τη παλιά μεταλλική Βιβλιοθήκη, του Νηπιαγωγείου μας, με καινούργια επιπλοκατασκευή Βιβλιοθήκη. Είναι πολύ χρήσιμες αυτές οι ενέργειες, γιατί ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Σχολικής Κοινότητας και κυρίως στην ασφάλεια των παιδιών.

Παρουσίαση βιβλίου: Πρόβατα ενωμένα, ποτέ κυνηγημένα !!!

Επίσκεψη συγγραφέα στο σχολείο μας και παρουσίαση, του βιβλίου του.

3 4    4 4

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο μας, ο συγγραφέας κ. Δημήτριος Μπογδάνος και συζήτησε με τα παιδιά, τα οποία του έκαναν ερωτήσεις όπως: από που είναι, που  μένει, πως είναι το σπίτι του, ποια είναι η οικογένεια του, με ποια αφορμή έγραψε το βιβλίο κ.λ.π.

6 5    5 5

Μας παρουσίασε το βιβλίο του,” Πρόβατα ενωμένα, ποτέ κυνηγημένα ” . Η παρουσίαση ήταν πολύ παραστατική και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.

7 5    8 5

Παίξαμε το παιχνίδι με το λάστιχο, για να δείξουμε τη δύναμη της ομάδας.

9 5    10 5

Του δείξαμε τις ζωγραφιές, που είχαν ζωγραφίσει τα παιδιά, για το αντίστοιχο βιβλίο, και του άρεσαν πάρα πολύ.

11 4    12 4

Μας υπέγραψε το βιβλίο του και εμείς του χαρίσαμε τις ζωγραφιές μας.

DSC07646    DSC07643

Στο τέλος μας έδειξε και τα άλλα βιβλία που έχει γράψει.