ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-23

 Από 1 έως 20 Μαρτίου 2022, θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των νηπίων,

για το σχολικό έτος 2022-2023, καθώς επίσης και οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου

Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2022 – 2023  θα φοιτήσουν νήπια και προνήπια γεννημένα το 2017 και το 2018  . Η φοίτηση όλων των νηπίων/προνηπίων είναι υποχρεωτική.

Οι αιτήσεις εγγραφής των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία θα υποβληθούν αυστηρά από 1 έως 20 Μαρτίου 2021  .

Οι γονείς/κηδεμόνες θα υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για την εγγραφή νηπίου/προνηπίου που θα φοιτήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο νηπιαγωγείο. 

Η Ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής θα υποβληθεί για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr .

 Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως αρκεί να υποβάλλουν σχετική αίτηση οι γονείς/κηδεμόνες τους .

Οι γονείς των νηπίων που κρίνεται  ότι έχουν ανάγκη επαναφοίτησης καταθέτουν  εγκαίρως και πριν τις 20 Μαρτίου 2022  αίτημα προς  το νηπιαγωγείο .

Μετά την οριστικοποίηση των εγγραφών οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν για το Νηπιαγωγείο εγγραφής των τέκνων τους ,έως τις 10 Απριλίου 2022 .

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την  παρακάτω εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ



Λήψη αρχείου

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ 



Λήψη αρχείου

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (μόνιμης κατοικίας)



Λήψη αρχείου

 

Για τα ΝΗΠΙΑ(που θα εγγραφούν στο Δημοτικό Σχολείο) οι γονείς θα παραλάβουν από το νηπιαγωγείο μια Βεβαίωση Φοίτησης που θα την προσκομίσουν στο Δημοτικό Σχολείο.
-Τα ΠΡΟΝΗΠΙΑ εγγράφονται στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ.

 

 

 

 

1 σχόλιο

    • Εφη στο 22 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:07

    Ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική ενημέρωση.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση