Αρχική » Εφημερίδα » Πρώτο βραβείο στον 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισµό Μαθητικών Εντύπων

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Πρώτο βραβείο στον 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισµό Μαθητικών Εντύπων

Ευχάριστα νέα! Η εφημερίδα μας “Κατά…Τείχη” αναδείχτηκε καλύτερη εφημερίδα γυμνασίου για το 2011 στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων που διοργάνωσε για 18η συνεχή χρονιά η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ανάμεσα απο 400 μαθητικά έντυπα που έφτασαν στα χέρια της επιτροπής.


Απόσπασμα της εφημερίδας: “Η εφηµερίδα του Γυµνασίου Συκεών δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από µια απογευµατινή εφηµερίδα η οποία… κρεµιέται καθηµερινά στα περίπτερα. Εχει πρώτο θέµα – ολόκληρο αφιέρωµα στον ρατσισµό –, έχει συνέντευξη µε την συγγραφέα Αλκη Ζέη, έχει έρευνα των µαθητών για την ξενοφοβία. Κι επειδή οι νεαροί συντάκτες είναι πάνω απ’ όλα µαθητές, δεν ξεχνούν και τα δικά τους προβλήµατα: σχολικές εξετάσεις και πώς να τις περάσουν όσο πιο… ανώδυνα γίνεται, ποιες τροφές βοηθούν στο διάβασµα. Οι ρεπόρτερ της εφηµερίδας συµπεριέλαβαν στη θεµατολογία τους και το ∆ιαδίκτυο µε τα θετικά και τα αρνητικά του.”

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Διαβάστε το φύλλο που βραβεύτηκε πατώντας πάνω στην εικόνα.


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων