Αρχική » Γενικά » Είμαστε στον (ραδιοφωνικό) αέρα!

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Είμαστε στον (ραδιοφωνικό) αέρα!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το EUROPEAN SCHOOL RADIO, το πρώτο ελληνικό μαθητικό ραδιόφωνο!

Ξεκινάμε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα, με μία εκπομπή αφιερωμένη στην ημέρα των… ερωτευμένων!

Την εκπομπή επιμελήθηκε η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας «Συμμετ…ECO».

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Περισσότερα…

Λίγα λόγια για το European School Radio:

Από μαθητές…. για μαθητές : Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, European School Radio λειτουργεί πιλοτικά για τη σχολική χρονιά 2011- 2012 και φιλοξενείται στην πλατφόρμα streaming media του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr ) (http://vod.sch.gr/video/iptv/1274). Η παραγωγή του προγράμματος γίνεται από την σχολική κοινότητα και μέσα στα πλαίσια της σχολικής διαδικασίας και στη βάση του εθελοντισμού. Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο είναι μια ιδέα που «γεννήθηκε» το 2008 από το Δίκτυο Σχολικής Καινοτομίας και το Γυμνάσιο Εκάλης και στο οποίο εντάχθηκε το Γυμνάσιο – Λύκειο Καμπάνη Κιλκίς. Από το Νοέμβριο του 2011, το Γυμνάσιο – Λύκειο Καμπάνη ανέλαβε το συντονισμό των δραστηριοτήτων για το ανανεωμένο European School Radio και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές και μαθήτριες ώστε να συμμετέχουν με δικές τους παραγωγές.

Όσα σχολεία ενδιαφέρονται να συνεργαζστούν με το ESR, μπορούν να βρουν πληροφορίες εδώ: Αίτηση Εγγραφής-συμμετοχής σχολείου ή μαθητή

Επικοινωνία με το ESR: SKYPE: european.school.radio, email: esradio@sch.gr , eu.schoolradio@gmail.com

Συντονιστική Ομάδα ESR: Radio Γενιτζές Αναγνώστης, Πληροφορικός, Γυμνάσιο Καμπάνη, notisy@sch.gr, notisy@gmail.com , Γιαγκούλης Νικόλαος, Πληροφορικός, Γυμνάσιο Καμπάνη, yagoulis@sch.gr, yagoulis@gmail.com , Χατζηκαμάρη-Σιάνου, Παναγιώτα, Τεχνολόγος, Γυμνάσιο Μουριών, hatzikamari@gmail.com


Σχολιάστε

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων