Αρχική » 2014 » Φεβρουάριος

Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2014

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο – Πρόσκληση

safnet

 

Aγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο σχολείο μας την Παρασκευή 21/02/2014 και ώρα 6:00 μ.μ., στην Εκδήλωση—Ενημέρωση με θέμα:

«Ασφάλεια στο Διαδίκτυο: Εθισμός των Εφήβων στα Κοινωνικά Δίκτυα».

Η ενημέρωση θα γίνει από τη Μονάδα Παθολογικής Χρήσης του Διαδικτύου (ΙΑΝΟΣ) του Ψ.Ν.Θ., στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας, που υλοποιείται στο σχολείο μας για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Καραμουζάς

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου 2014 – Εβδομάδα δράσεων

Fotor0210184137

Το σχολείο μας ,  1ο Γυμνάσιο Συκεών «Οδυσσέας Φωκάς» οργανώνει και υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης, αρχικά για την Α Γυμνασίου, την εβδομάδα από 7 έως 14 Φεβρουαρίου με θέμα «Ή Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και ο εθισμός των παιδιών στα Κοινωνικά Δίκτυα«, από  την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Παιδιών -Εφήβων του Ψ.Ν.Θ. με κεντρικό Συντονιστή -Ομιλητή τον παιδοψυχίατρο κ. Βάιο Νταφούλη.sssss

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κατά τμήμα, ξεκινώντας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου με το Α2, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου με τα τμήματα Α1 και Α3 και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με τα τμήματα Α4 και Α5

Συμμετέχουμε  ενεργά στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2014- Μεριμνούμε για την ψυχική υγεία των παιδιών μας.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Συκεών

Νικόλαος Καραμουζάς

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων