no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου.

Συγγραφέας: | 24 Μαρτίου, 2010
| 3 σχόλια |

stigmiotipo1

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Σήμερα το πρωί όλοι οι μαθητές του σχολείου μας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων προκειμένου να παρακολουθήσουν την γιορτή που ήταν αφιερωμένη στην επέτειο της 25ης Μαρτίου. Την επιμέλεια και διδασκαλία των κειμένων είχαν ετοιμάσει οι καθηγήτριες κα Βερυκοκάκη Μ. και κα Δημητροπούλου Χρ..

 

 web3.jpg  stigmiotipo2 stigmiotipo3

 Η χορωδία μαζί με την μικρή ορχήστρα του σχολείου μας, μας χάρισαν πολύ ευχάριστες στιγμές, με τα τραγούδια τους.

 

Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε η μαθήτρια Ζάφτη Δέσποινα του Γ1 για τη ξεχωριστή της ερμηνεία στο τραγούδι «Η Ελλάς»(Λένγκω-Λένγκω) του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Το συντονισμό και τη διδασκαλία του μουσικού μέρους της γιορτής, είχε όπως πάντα ο κος Παπαζαχαρίου Σπ, ο μουσικός του σχολείου μας.

 

κάτω από: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2009-10, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Κατηγορίες