no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το σχολείο μας στεγάζεται από το 2002  στην οδό Τζαβέλα 64 στο Νέο Ψυχικό, σένα φιλικό για τους μαθητές και καθηγητές μας περιβάλλον.

Είναι  άρτια  εξοπλισμένο, με  εργαστήρια  Πληροφορικής,  Τεχνολογίας, Καλλιτεχνικών, Μουσικής, και Φυσικών Επιστημών. Για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου 7Χ7 , βόλλεϋ, και μπασκέτες.

Το σχολείο μας λειτουργεί με βασική ξένη γλώσσα την Αγγλική, η οποία διδάσκεται σε δύο επίπεδα και στις τρεις τάξεις. Ο διαχωρισμός γίνεται κατόπιν εξετάσεων όπως προβλέπετε από την σχετική νομοθεσία. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να επιλέξουν σαν δεύτερη γλώσσα, τα Γερμανικά ή τα Γαλλικά.

Στα πλάισια του κανονικού ωρολογίου προγράμματος εφαρμόζονται προγράμματα συνεργασίας με σχολεία στο εξωτερικό όπως Comenius, etwinning, τα οποία δίνουν τη δινατότητα στους μαθητές μας να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Μετά το τέλος του κανονικού ωρολογίου προγράμματος λειτουργούν ομάδες Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικής ευαισθητοποίησης και Αγωγής της Υγείας.

Στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο:
Τζαβέλλα 64 154 51 Νέο Ψυχικό    Δείτε το χάρτη
τηλ. 210 6715918
φαξ:210 6754334
e-mail: mail@1gym-psych.att.sch.gr

Διευθυντής:  Δρ Κιουλάφας Μανώλης,  καθηγητής Μαθηματικών

Υποδιευθυντής: Κατσιμπάρδης Μιχάλης, καθηγητής Φιλόλογος

Υπεύθυνος ιστολογίου:  Καμπαράκη Ελένη, καθηγήτρια Τεχνολογίας

 

 

Αφήστε μια απάντηση