1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η γαλλόφωνη φλόγα στην Ελλάδα, La flamme francophone en Grèce

Μάι 20242
γαλλόφωνη 2

   Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος περιοδεύει ανά την Ελλάδα, για να συναντήσει μαθητές και εκπαιδευτικούς, προετοιμάζοντας το έδαφος για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία (Η γαλλόφωνη φλόγα στην Ελλάδα). Ειδικότερα, ένα πρόγραμμα συναντήσεων και επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» λαμβάνει χώρα σε κάθε πόλη-σταθμό της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας, από την αφή της στην Ολυμπία μέχρι την παράδοσή της στους διοργανωτές στην Αθήνα και την αναχώρησή της για τη Μασσαλία.

  Η Κόρινθος είναι ανάμεσα στις 18 πόλεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 , μαθητές των γαλλόφωνων τμημάτων της Β ΄και Γ΄Γυμνασίου του σχολείου μας συμμετείχαν σε εργαστήριο στα γαλλικά , έχοντας την ευκαιρία να μοιραστούν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και άθλησης με σκοπό την ανάδειξη των αξιών του Ολυμπισμού.

γαλλόφωνη

 

από κάτω από: ΑΡΧΙΚΗ, Δράσεις, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γαλλόφωνη φλόγα στην Ελλάδα, La flamme francophone en Grèce    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων