Αρχείο για "9 Ιουνίου 2022"

Συλλογή πλαστικών καπακιών στη σχολική μας μονάδα

“ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ”
Στη σχολική μας μονάδα συλλέγονται πλαστικά καπάκια από διάφορες συσκευασίες μπουκαλιών κι όχι μόνο από νερού, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές μας δράσεις.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να συλλέγει κι έπειτα να μας τα παραδίδει.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
kapakia

Παράδοση του 2ου φορτίου με ανακυκλώσιμα υλικά

“ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΩΡΑ .
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΜΑΥΖΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ.
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΕΜΑΣ. “
<<Το ΕΠΑ.Λ. Οινουσσών Ανακυκλώνει, οι Οινούσσες Ανακυκλώνουν>>.
anakyklosi2Με μεγάλη μας χαρά σήμερα παραδώσαμε τη Δεύτερη συγκέντρωση Ανακυκλώσιμων Υλικών της σχολικής μας μονάδας με προορισμό τη Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Χίου Α.Ε.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας προσκομίζοντας τα ανακυκλώσιμα στο σχολείο μας.
Ακόμη, να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Οινουσσών για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή στην προσπάθειά μας καθώς και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους κο Ιωάννη Παλάση, κο Ζώη Λάτση, κο Σιδερή Φλάμο και τον κο Δημήτριο Ασλάνογλου για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Η Δράση μας θα συνεχιστεί και κατά τους θερινούς μήνες.
“Σας καλούμε να γίνετε κι εσείς αρωγοί σε αυτή τη δράση, μία δράση που αφορά όλους μας με το να συλλέγετε τα ανακυκλώσιμα υλικά όπου στο σχολείο μας θα συγκεντρώνονται κι εν συνεχεία θα αποστέλλονται στον φορέα (Δι.Α.Νο.Χ. Α.Ε.).”

fortio2 1fortio2 3fortio2 2fortio2 4fortio2 5

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 υποδεχτήκαμε τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κο Γεώργιο Βούτσινο, συνοδευόμενο από τους συνεργάτες του τον κο Δημήτριο Σουλιώτη, Διευθυντή Επαγγελματικής Κατάρτισης , την κα Κωνσταντίνα Πισλή, Διευθύντρια του γραφείου του και από τον κο Αιμιλιανό Ευαγγελινό, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. Επισκέφτηκαν τη σχολική μας μονάδα όπου συζητήθηκαν με τη Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς οι ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες αυτής.
Όσον αφορά το κρίσιμο ζήτημα της στήριξης του Πρότυπου Οικοτροφείου Οινουσσών, το οποίο αποτελεί πυλώνα για τη λειτουργία του σχολείου μας, ο κος Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την πρόθεσή του να προσφέρει την αρωγή του Υπουργείου.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στο νησί μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

vouts1 vouts2 vouts3 vouts4

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση