Οι μαθητές του σχολείου μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Μιλάνο – Κορτίνα 2026, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 04 Δεκεμβρίου 2025, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παρακάτω ακολουθούν καποιες χρήσιμες πληροφορίες για την παραμονή των μαθητών μας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

1. ΔΕΝ επιτρέπονται μέσα στο Στάδιο: φαγώσιμα, αναψυκτικά (οποιαδήποτε ποτά).
Επιτρέπεται ΜΟΝΟ νερό.
▪2. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση οποιαδήποτε σημαίας ή/και πανό εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου.
▪3. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους, καπέλο, ομπρέλα ή/και αδιάβροχο.

Σε περίπτωση πρόβλεψης βροχής και ακύρωσης προσέλευσης των σχολείων στην Τελετή θα ενημερωθείτε  έως την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, οι μαθητές των Γ, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη.
Μέσα από βίντεο, συζήτηση και πρακτικά παραδείγματα, τα παιδιά έμαθαν πώς μπορούν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που κινδυνεύει, πώς γίνεται η ΚΑΡΠΑ, τι κάνουμε σε περίπτωση πνιγμονής ή αιμορραγίας, και πώς καλούμε σωστά το 166.
Το πρόγραμμα, που έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, στοχεύει να διδάξει σε μικρούς και μεγάλους ότι ο καθένας μπορεί να σώσει μια ζωή, αρκεί να ξέρει πώς!
Ήταν μια πολύ όμορφη και χρήσιμη εμπειρία για όλους μας!

Screenshot 2025 11 29 184608 Screenshot 2025 11 29 184627 Screenshot 2025 11 29 184647