Επαναλειτουργία σχολικής μονάδας

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες και αγαπημένα μας παιδιά,

σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11-1-2021 θα επαναλειτουργήσει το σχολείο μας!

Το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας θα είναι το ίδιο με αυτό που ίσχυε ως τις 13-11-2020.

Ακολουθώντας τις επικαιροποιημένες οδηγίες και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, ο Σύλλογος Διδασκόντων  αποφάσισε ότι η προσέλευση των μαθητών  θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του σχολείου, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους μαθητές του Δημοτικού από τις 7:55 π.μ  ως τις 8:20 π.μ.  Παράλληλα εκεί θα βρίσκεται βοηθητικό προσωπικό για την αποφυγή συνωστισμού κατά την  προσέλευση των μαθητών.

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται από την κεντρική είσοδο με την εξής σειρά:

Προτεραιότητα θα δίνεται στους μαθητές των τάξεων Α και Β.  Οι γονείς τους μπορούν να προσέρχονται στον εξωτερικό χώρο του σχολείου από τις 13:10 μ.μ  για να παραλαμβανουν τα παιδιά τους στη λήξη των μαθημάτων στις 13:15 μ.μ.

Στη συνέχεια θα αποχωρούν οι μαθητές των τάξεων Γ και Δ και τελευταίοι οι μαθητές των τάξεων Ε και ΣΤ.

Υπενθυμίζουμε πως  οι μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα πρέπει να  φέρουν το φαγητό τους από το πρωί. Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν είναι εφικτό, τότε  θα παραλαμβάνουν το φαγητό τους μετά την αποχώρηση όλων των τάξεων, μετά τις 13:30 μ.μ.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο σε γονείς και κηδεμόνες. Η επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση θα συνεχίσει να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικά.

Επιθυμούμε τη συνεργασία  όλων των γονέων/συνοδών  για τήρηση αποστάσεων ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο του Σχολείου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού.

Θεωρούμε απαραίτητη  και αυτονόητη την  υπομονή και την ευγένεια όλων κατά την αποχώρηση των μαθητών, ώστε αυτή να ολοκληρωθεί με τάξη.

Με τις ευχές όλων  για ένα καλό και ασφαλές νέο ξεκίνημα!