Εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

logotipo

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι:

  • η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης την Παρασκευή 25.10.2019 (09:00). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο και μετά τη γιορτή (περίπου στις 10:30) θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.
  • Στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λυκόβρυση επί της οδού Γρ. Λαμπράκη με ώρα έναρξης 10:50, θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Το σημείο εκκίνησης είναι στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Θησέως. Σημείο συγκέντρωσης: κατάστημα Mymarket (10:30). Σημείο παραλαβής: Πλατεία Λυκόβρυσης, συμβολή οδών Αγ. Βαρβάρας και Πλαστήρα.
  • Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου ο/η/σημαιοφόρος, οι παραστάτες και ο/η μαθητής/τρια που θα καταθέσει το στεφάνι θα προσέλθουν στον Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας στις 09:50 για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.

 

  • Επίσημη ενδυμασία για την παρέλαση:

Αγόρια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, μπλε παντελόνι (εναλλακτικά σκούρο τζην σε καμία περίπτωση ξεβαμμένο) και σκούρα παπούτσια. Κορίτσια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, καλσόν στο χρώμα του δέρματος, μπλε φούστα και σκούρα παπούτσια.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Ο Διευθυντής του σχολείου
Παντελής Νάσσης, PhD

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.