Αρχική » 2025 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2025

ΕΠΑΙΝΟΣ BRAVO

ΕΠΑΙΝΟΣ BRAVO SCHOOLS

FOOD EDUCATORS

2025 Activity weeks badge

Πρόγραμμα eTwinning

IMG aba5002c02dfe55640d42189c4f1a0f1 V

ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ

τίτλο

Τα δικαιώματα του παιδιού

Τα δικαιώματα του παιδιού

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Πρόσφατα σχόλια

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

    Στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, οι μαθητές της Β΄ τάξης, γνωρίσαμε τον ποιητή Γιάννη Ρίτσο, διαβάζοντας, απαγγέλλοντας και εικονογραφώντας το ποίημά του που αναφέρεται στην ειρήνη. Μιλήσαμε για την αξία της ειρήνης και συζητήσαμε για την ανάγκη επικράτησης ειρήνης στον κόσμο μας!

    kolaz 2

    Anonymo 42 x 42 cm

     

    Μετά το πέρας της εορτής, οι μαθητές θα αποχωρήσουν

    με ευθύνη των γονέων τους στις 09:30′ π.μ.

     

    Ενημέρωση!

    Αγαπητοί γονείς, την Πέμπτη 20-03-2025 στις 12.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Σχολείου μας, για ενημέρωσή σας σε θέματα συμπεριφοράς & επίδοσης των μαθητών και θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου Β΄ τριμήνου στις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’.

    ΕΙΚΟΝΑ ΕΛΕΓΧΟΙ

    ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

    ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

    images

    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

    Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

    Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

    Diana Loomans

    Αν είχα το παιδί μου να μεγαλώσω από την αρχή ….Θα ζωγράφιζα με τα δάχτυλα περισσότερο και θα έδειχνα με το δάχτυλο λιγότερο. Θα σταματούσα να έχω τα μάτια στο ρολόι μου και θα άρχιζα να βλέπω με τα μάτια μου. Θα νοιαζόμουν να ξέρω λιγότερα και θα ήξερα να νοιάζομαι περισσότερο. Θα σταματούσα να το παίζω σοβαρή και θα έπαιζα στα σοβαρά. Θα αγκάλιαζα περισσότερο και θα τραβολογούσα λιγότερο. Θα ήμουν άκαμπτη λιγότερο συχνά και θα επιβεβαίωνα πολύ περισσότερο. Θα έχτιζα πρώτα αυτοεκτίμηση και αργότερα το σπίτι. Δεν έχει σημασία αν το παιδί μου είναι μεγάλο ή μικρό. Από σήμερα και στο εξής θα τα εκτιμώ όλα περισσότερο ….