Αρχική » 2024 » Φεβρουάριος

Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2024

ΔΡΑΣΗ 7 Α΄ ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΩΝ

Με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, στις 21 Φεβρουαρίου, συνόδευσαν τους μαθητές της Α΄ τάξης, στην πρώτη τους επίσκεψη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς. Τα Εκτάκια, έδειξαν στα Πρωτάκια το Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης και τα ξενάγησαν σε όλους τους ορόφους της. Στη συνέχεια, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν το Δέντρο των φύλλων της Λογοτεχνίας στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος για το Δάσος. Επίσης, γνώρισαν βιβλία που έχουν σχέση με το Δάσος και τα Δέντρα κι επέστρεψαν με χαρά κι ανυπομονησία για την επόμενη κοινή τους δράση!!!

IMG 20240221 102444 edit 71167037615702

βιβλ.1

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Σήμερα, οι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας, πραγματοποίησαν Δενδροφύτευση στο πευκόφυτο Αλσάκι που βρίσκεται δίπλα μας. Έγινε στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού προγράμματος που σχετίζεται με το Δάσος και το Αστικό Πράσινο. Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν, μας βοήθησαν και μοιράστηκαν μαζί μας, τη χαρά και των ενθουσιασμό των μικρών μαθητών!

IMG 20240220 102546IMG 20240220 102605

ΜΠΛΕ ΟΝΕΙΡΑ

Με αφορμή το μάθημα στη Γλώσσα της Α΄ τάξης, Μπλε όνειρα, περιγράψαμε τα όνειρά μας και τα κλείσαμε σε ένα μπλε μπαλόνι. Πετάξαμε το μπαλόνι ψηλά στον ουρανό όλοι μαζί. Με κέφι κι ενθουσιασμό, είδαμε τα όνειρά μας να φθάνουν μέχρι τα σύννεφα! Μαζί και οι ευχές μας για την πραγματοποίηση των ονείρων όλων των παιδιών του κόσμου!

IMG 20240214 110212

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

images

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

Diana Loomans

Αν είχα το παιδί μου να μεγαλώσω από την αρχή ….Θα ζωγράφιζα με τα δάχτυλα περισσότερο και θα έδειχνα με το δάχτυλο λιγότερο. Θα σταματούσα να έχω τα μάτια στο ρολόι μου και θα άρχιζα να βλέπω με τα μάτια μου. Θα νοιαζόμουν να ξέρω λιγότερα και θα ήξερα να νοιάζομαι περισσότερο. Θα σταματούσα να το παίζω σοβαρή και θα έπαιζα στα σοβαρά. Θα αγκάλιαζα περισσότερο και θα τραβολογούσα λιγότερο. Θα ήμουν άκαμπτη λιγότερο συχνά και θα επιβεβαίωνα πολύ περισσότερο. Θα έχτιζα πρώτα αυτοεκτίμηση και αργότερα το σπίτι. Δεν έχει σημασία αν το παιδί μου είναι μεγάλο ή μικρό. Από σήμερα και στο εξής θα τα εκτιμώ όλα περισσότερο ….
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση