Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εκπαιδευτική εκδρομή στο αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας

Εκπαιδευτική εκδρομή στο αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας

Την  Πέμπτη 12 Μαϊου 2022 οι μαθητές/τριες  των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του σχολείου μας συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας.

Ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου εμβαδού 1.000 τ.μ.

Αναγνώρισαν σε αρκετά εκθέματα τον αγαπημένο τους ήρωα στη μυθολογία, τον Ηρακλή, είδαν αντικείμενα που τα βλέπουν στα σχολικά τους εγχειρίδια και έμαθαν τη σπουδαία βοιωτική ιστορία στο πέρασμα των αιώνων. Παρακολούθησαν με προσοχή την ξεναγό κ. Νικολέτα στην οποία έθεσαν απορίες, ερωτήματα.

Πήραν συγχαρητήρια από τους υπεύθυνους του Μουσείου για την ησυχία,  την προσοχή και το σεβασμό στον χώρο που έδειξαν κατά την επίσκεψή τους.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στους κήπους στην Αλίαρτο για παιχνίδι και παγωτό!!!

IMG 20220512 104011  IMG 20220512 103853

IMG 20220512 120610  IMG 20220512 120552

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

images

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

Diana Loomans

Αν είχα το παιδί μου να μεγαλώσω από την αρχή ….Θα ζωγράφιζα με τα δάχτυλα περισσότερο και θα έδειχνα με το δάχτυλο λιγότερο. Θα σταματούσα να έχω τα μάτια στο ρολόι μου και θα άρχιζα να βλέπω με τα μάτια μου. Θα νοιαζόμουν να ξέρω λιγότερα και θα ήξερα να νοιάζομαι περισσότερο. Θα σταματούσα να το παίζω σοβαρή και θα έπαιζα στα σοβαρά. Θα αγκάλιαζα περισσότερο και θα τραβολογούσα λιγότερο. Θα ήμουν άκαμπτη λιγότερο συχνά και θα επιβεβαίωνα πολύ περισσότερο. Θα έχτιζα πρώτα αυτοεκτίμηση και αργότερα το σπίτι. Δεν έχει σημασία αν το παιδί μου είναι μεγάλο ή μικρό. Από σήμερα και στο εξής θα τα εκτιμώ όλα περισσότερο ….
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση