Εγγραφές σχολικού έτους 2019 – 2020

1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής

                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 Εγγραφή μαθητών στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου

 

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2019- 2020 θα πραγματοποιηθούν από  6-05-2019  έως και  τις 20-05-2019.

Φέτος εγγράφονται στην Α΄ τάξη οι μαθητές/-τριες  που γεννήθηκαν το έτος 2013.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Σύμφωνα με τις διατάξεις της §4 (α), του άρθρου 7, του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/Α/1-8-2017), τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας.  Σας ενημερώνουμε,  για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά  αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος  my school  του ΥΠΠΕΘ.

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. ( Λογαριασμός  ΔΕΗ– ΕΥΔΑΠ  ή Συμβόλαιο κατοικίας)

ε. Βεβαίωση Φοίτησης  Νηπιαγωγείου.

 

Ώρες εγγραφής:  Από 11:00  έως 13:00

Η Περιφέρεια η οποία ανήκει στο σχολείο  μας περικλείεται από τις οδούς: Α. Παναγούλη – Ωραιοπούλου – Ποσειδώνος- Περσεφόνης – Ακροπόλεως – Απόλλωνος – Μαρ. Αντύπα – Κηφισίας –

Ναρκίσσων – Αγάπης – Πολυτεχνείου – Χαράς – Κατσούλη – Πρασίνου Λόφου – Αλεξ. Διάκου – Χρ. Βασιλείου –Πεύκων-Κων/νου Παλαιολόγου – Λεωφ. Ηρακλείου – Α. Παναγούλη.

Εξαιρούνται οι οδοί που ανήκουν στη Ν. Ιωνία και έχουν Τ.Κ. 14231 και 14234.

 

Ο  Διευθυντής

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ