ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ 2ο HIDRANT FESTIVAL του έργου CULTURAL H.ID.R.A.N.T.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  1. Σάββατο, 14/5/2022, 17:00-20:00, στο σχολικό κτίριο του 8ουΓυμνασίου Χαλανδρίου στο Πάτημα.

Στην εκδήλωση θα γίνει μία μικρή παρουσίαση των έργου και της διαδικασίας του εργαστηρίων, μία συλλογική χαρτογράφηση με τους κατοίκους της περιοχής σε σχέση με το δίκτυο μη πόσιμου νερού καθώς και διάφορες σύντομες περιβαλλοντικές δράσεις των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, από το 8ο Γυμνάσιο και το 6ο Λύκειο.

  1. Σάββατο, 21/5/2022, 16:00-19:00, στο σχολικό κτίριο του 1ουΔημοτικού.

Η δράση θα ξεκινήσει με έναν μικρό περίπατο των παιδιών με τη συνοδεία γονέων και κηδεμόνων στην πλατεία Ελ Αλαμέιν και στη συνέχεια θα συνεχίσει στο σχολικό κτίριο όπου θα παρουσιαστεί η δουλειά των παιδιών. Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια και να δουν καλλιτεχνικές δράσεις που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου και του 1ου Δημοτικού, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

  1. Σάββατο, 28/5/2022, 11:00-13:00, στο πάρκο Καλλισθενικής στον Συνοικισμό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου, αφού περιηγηθούν στην πλατεία Ελ Αλαμέιν, θα εκθέσουν ζωγραφιές και γλυπτά σε σχέση με το Αδριάνειο Υδραγωγείο και θα ακούσουν παραμύθια για το νερό από την αφηγήτρια και εκπαιδευτικό, Ελεάνα Χατζάκη.

Όλα θα τελειώσουν σε μία μεγάλη γιορτή, την Παρασκευή, 10/6/2022 στο Θέατρο Ρεματιάς!

Από τις 4μμ μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δουν σε μία μεγάλη και ενιαία έκθεση τη δουλειά όλων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα!

Η ημέρα θα κλείσει με μία θεατρική παράσταση στις 20:30 στο Θέατρο Ρεματιάς, όπου οι μαθήτριες και μαθητές της Ε’ τάξης του 9ου Δημοτικού Χαλανδρίου, θα παρουσιάσουν το έργο της Χρύσας Καραμήτρου «Ο Σαν Αλ Σουρ και η Κοκτώ Ντεκαοκτώ στο γεφυράκι της φιλίας» σε σκηνοθεσία Γιούλης Αθουσάκη και διδασκαλία των εκπαιδευτικών Αργυρώς Μακροπούλου, Δώρας Δερβεντλή και Πόλυς Νικολοπούλου.

1Λήψη αρχείου

 Λήψη αρχείου