Καλό καλοκαίρι με συγκίνηση και αγκαλιές

Μια αλλιώτικη γιορτή έστησαν φέτος παιδιά και εκπαιδευτικοί στο 1ο Δ.Σ Αγριάς. Μια γιορτή που πέρα από το μουσικό παραμύθι «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω» που μιλούσε για την σπουδαιότητα της αγάπηςκαι ετοιμάστηκε από τους μαθητές της Β και Γ τάξης το βασικό της κομμάτι ήταν ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Στ τάξης…Συνέχεια ανάγνωσης Καλό καλοκαίρι με συγκίνηση και αγκαλιές

Πυρετώδεις προετοιμασίες!!

Παραμύθια μαγικά απόψε μπερδεύονται γλυκά στου σχολείου μας την αυλή ……Φρόντισε να είσαι εκεί!!! Έχει αποχαιρετισμούς δάκρυα……και στεναγμούς…χοροπηδηχτούς χορούς !! Με δυο δυνατά φτερά τα εκτάκια μας πετάνε μακριά !! Έχει χίλιες αγκαλιές…… παιδικές γλυκές φωνές. Στου σχολείου μας την αυλή έλα απόψε …έχει γιορτή!! Πρόγραμμα γιορτής λήξης Έναρξη 7.30 Θεατρικό δρώμενο ‘ Ο πρίγκιπας…Συνέχεια ανάγνωσης Πυρετώδεις προετοιμασίες!!

Ημέρα περιβάλλοντος με μια έκπληξη

Μια έκπληξη μας επιφύλαξαν στις 5/6 τα πρωτάκια και τα δευτεράκια μας!!! Ετοίμασαν πλακάτ αλλά και κολάζ από ανακυκλώσιμα υλικά και ……φώναξαν δυνατά το σύνθημα ” Το περιβάλλον μας χρειάζεται …..ας το φροντίσουμε κι εμείς!!” Παιδιά σας ευχαριστούμε που μας το θυμίζετε.  

Ημέρα κατά του καπνίσματος!!!

Την Παρασκευή 25/5/2018 στον φιλόξενο χώρο του Πορφυρογένειου Ιδρύματος Αγριάς το 1ο Δ.Σ Αγριάς σε συνεργασία με το 5ο Δ.Σ Βόλου και το Ειδικό Δ.Σ Αγριάς φώναξαν «Πες όχι στο τσιγάρο! Μείνε υγιής» Η εκδήλωση οργανώθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος (31/5) και είχε σαν στόχο να ευαισθητοποιηθούν οι μικροί μαθητές του…Συνέχεια ανάγνωσης Ημέρα κατά του καπνίσματος!!!

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς