ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Εδώ θα βρείτε τα έντυπα που πρέπει να προσκομίσετε συμπληρωμένα.Λήψη αρχείου

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΥΑ (ΦΕΚ 7/06-01-2022): «Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης…. και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους»Λήψη αρχείου

Η απόφαση του Άι Βασίλη.

Tα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, ειδικά των μικρότερων. Έτσι σκεφτήκαμε…. και σχεδιάστηκε μια μικρή γιορτή με για τα παιδιά της Β τάξης, που πέρυσι δεν είχαν την ευκαιρία να χαρούν με τη χριστουγεννιάτική γιορτή που δικαιωματικά τους ανήκει.
Θα δουλεύαμε  ένα μικρά θεατρικό, με το εξής θέμα:
Η απόφαση του Άι Βασίλη: Ο Άι Βασίλης είναι στο εργαστήρι με τα ξωτικά και τους ανακοινώνει την απόφασή του φέτος να πάει αυτοπροσώπως σε ένα σχολείο να ακούσει από τα παιδιά τι δώρα θα ήθελαν να τους φέρει.
Δυστυχώς οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνουν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει.
Οι πολλές απουσίες μαθητών του Β2 δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση του θεατρικού.
Σκέφτηκα λοιπόν, να φτιάξω ένα βιβλιαράκι που θα περιέχει όλο μας το εγχείρημα : τα λόγια κάθε παιδιού με το όνομά του, αλλά και  με την σειρά που παρουσιάζεται. Για να γίνει πιο πλούσιο και ενδιαφέρον, διάλεξα φωτογραφίες και φυσικά πρόσθεσα αρκετά τραγούδια.
Κι αν δεν πραγματοποιήθηκε στο σχολείο, δεν πειράζει.
Μπορείτε να το κρατήσετε ως ανάμνηση.
Ελπίζω να σας κάνει καλή παρέα τις μέρες των γιορτών,
Η Μουσικός
Kαίτη Μήλλα.
Χριστουγεννιάτικο σκετς – Β2

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το σχολείο επί σειρά ετών, κάθε Χριστούγεννα, υποστηρίζει εθελοντικά το έργο του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» μέσω της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης από τις οικογένειες μαθητών /τριων και εκπαιδευτικούς του σχολείου. Τα είδη-προϊόντα που μπορούν να προσφερθούν βρίσκονται  στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

 Λήψη αρχείου