«Η θάλασσα είναι ζωή»

Την Παρασκευή 31/5/2024, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της HELMEPA JUNIOR  «Η θάλασσα είναι ζωή»  που υλοποιήθηκε  στο σχολείο μας την τρέχουσα σχολική χρονιά με σκοπό την ενημέρωση, ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας σχετικά με την προστασία της θαλάσσιας ζωής και της διαχείρισης των  απορριμμάτων σε θάλασσες και  ακτές,  πραγματοποιήσαμε  εθελοντική δράση καθαρισμού της   παραλίας του Αη Γιάννη του Ν. Ξάνθης με τη  συμμετοχή παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Ευχαριστούμε θερμά  τους υπαλλήλους και τον υπεύθυνο του Τμήματος  Περιβάλλοντος και   Καθαριότητας  του Δ. Αβδήρων  για την άμεση ανταπόκριση και την προμήθεια των απαραίτητων υλικών για την καθαριότητα της παραλίας, καθώς και τους γονείς / κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας που συμμετείχαν στη δράση.

 

 

 

 

 

Επιπλέον,  οι μαθητές/τριες του σχολείου μας με την βοήθεια των εκπαιδευτικών δημιούργησαν  και ηχογράφησαν τα δικά τους διαφημιστικά σποτ τα οποία θα μεταδίδονται από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ευχαριστούμε  θερμά τον κ. Τηλέμαχο Αρναούτογλου που  ανταποκρίθηκε άμεσα και στήριξε την προσπάθειά μας.