Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε τη Σχολή Μαγειρικής Τέχνης, Αρτοποιίας-Ζαχ/κής & Ξενοδ. Επιχειρήσεων – ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) Ξάνθης, στην περιοχή των Λαχανοκήπων. Ξεναγηθήκαμε στο χώρο από τον κ. Χρήστο Δελή, Εκπαιδευτικό στο Τμήμα Αρτοποιίας, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και ενημερωθήκαμε για θέματα διατροφής από την Τεχνολόγο Τροφίμων της Σχολής κ. Άννα Δημητριάδου. Οι μικροί μας ζαχαροπλάστες παρατήρησαν και κατέγραψαν τη διαδικασία παρασκευής του ψωμιού, ενώ με την καθοδήγηση των Καθηγητών και τη βοήθεια των Σπουδαστών της Σχολής έπλασαν κουλουράκια, και έφτιαξαν ατομικά βασιλοπιτάκια.
Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους για την θερμή φιλοξενία! Ήταν μια πραγματικά “γλυκιά” εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!!!