Εκδήλωση για την Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δ/Σ

Το απόγευμα της  Τετάρτης  7/6/2023 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την κ. Π. Διούδη, υπεύθυνη ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης Ξάνθης “Έκφραση”, καθώς και την εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 70 κ. Μ. Κουκουφίκη, που υπηρετεί στο 13ο Δ/Σ Ξάνθης,  στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε  και απευθυνόταν στους γονείς του σχολείου μας,  με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων στην Α΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες, αλλά και τους συμμετέχοντες γονείς!

IMG 20230607 181520

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Στα πλαίσια των δράσεων που σχεδίασε το σχολείο μας για την ομαλή μετάβαση των νηπίων από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη γνωριμίας στα τμήματα της Α΄τάξης του 13ου Δ/Σ  Ξάνθης την Τετάρτη 7/6/2023. Περιηγηθήκαμε  στους χώρους και στην αυλή του σχολείου, επισκεφθήκαμε τους/τις  μαθητέςτριες της Α΄Τάξης και συνομιλήσαμε, γνωρίσαμε το Πρόγραμμα του Σχολείου και δεχθήκαμε  τις όμορφες ζωγραφιές  που μας χάρισαν  οι νέοι φίλοι μας, κάποιοι  από αυτούς γνώριμοι και συμμαθητές από πέρσι. Τους ευχηθήκαμε “Καλό Καλοκαίρι” και περιμένουμε με ανυπομονησία να  τους συναντήσουμε ξανά τον Σεπτέμβριο.

Ευχαριστούμε  θερμά τον Διευθυντή, τις δασκάλες της Α΄Τάξης, αλλά και τα “πρωτάκια”  για τη ζεστή υποδοχή και φιλοξενία!!!

ΜΕΤ1 ΜΕΤ3 ΜΕΤ2