Εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023 γιορτάσαμε τη λήξη των μαθημάτων και  τον ερχομό του Καλοκαιριού με ένα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους. Οι “Κρόκο και Λίνο” μας εντυπωσίασαν  με το  πλούσιο πρόγραμμά τους: μουσική, χορός, τραγούδια, παιχνίδια, “μαγικά κόλπα”… Παιδιά και γονείς συμμετείχαν με ενθουσιασμό σ΄αυτή την καλοκαιρινή γιορτή. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς των μαθητών/τριών μας, ιδιαίτερα την κ. Κωνσταντίνα Παπαγιάννη,  για την  συμβολή τους  στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, καθώς και στην οργάνωση του “μπουφέ”.

Καλό Καλοκαίρι!!!!

1686852089237 1686852089232 1686852089226 1686852089220κ4           κ2κ1

Ομαλή Μετάβαση στο Νηπιαγωγείο

Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023, υποδεχτήκαμε τους “νέους γονείς” του σχολείου μας, οι οποίοι  είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν το χώρο όπου τα παιδάκια τους θα φοιτήσουν  σε μερικούς μήνες. Ουσιαστική και ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν η  η εισήγηση της κας Παρασκευής Διονυσίου, ψυχολόγου του Κέντρου Πρόληψης Ξάνθης “Έκφραση”  σχετικά με την ομαλή μετάβαση των προνηπίων στο Νηπιαγωγείο, την οποία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι γονείς, καθώς και η συζήτηση που ακολούθησε.

Καλό Καλοκαίρι! Εις το επανιδείν!

βουλα

Εκδήλωση για την Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δ/Σ

Το απόγευμα της  Τετάρτης  7/6/2023 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την κ. Π. Διούδη, υπεύθυνη ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης Ξάνθης “Έκφραση”, καθώς και την εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 70 κ. Μ. Κουκουφίκη, που υπηρετεί στο 13ο Δ/Σ Ξάνθης,  στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε  και απευθυνόταν στους γονείς του σχολείου μας,  με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων στην Α΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες, αλλά και τους συμμετέχοντες γονείς!

IMG 20230607 181520

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Στα πλαίσια των δράσεων που σχεδίασε το σχολείο μας για την ομαλή μετάβαση των νηπίων από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη γνωριμίας στα τμήματα της Α΄τάξης του 13ου Δ/Σ  Ξάνθης την Τετάρτη 7/6/2023. Περιηγηθήκαμε  στους χώρους και στην αυλή του σχολείου, επισκεφθήκαμε τους/τις  μαθητέςτριες της Α΄Τάξης και συνομιλήσαμε, γνωρίσαμε το Πρόγραμμα του Σχολείου και δεχθήκαμε  τις όμορφες ζωγραφιές  που μας χάρισαν  οι νέοι φίλοι μας, κάποιοι  από αυτούς γνώριμοι και συμμαθητές από πέρσι. Τους ευχηθήκαμε “Καλό Καλοκαίρι” και περιμένουμε με ανυπομονησία να  τους συναντήσουμε ξανά τον Σεπτέμβριο.

Ευχαριστούμε  θερμά τον Διευθυντή, τις δασκάλες της Α΄Τάξης, αλλά και τα “πρωτάκια”  για τη ζεστή υποδοχή και φιλοξενία!!!

ΜΕΤ1 ΜΕΤ3 ΜΕΤ2