Αποκριάτικο πάρτυ

Ζώντας στη πόλη του Καρναβαλιού, η σχολική  μας μονάδα “το γλέντησε” για δεύτερη φορά την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, διοργανώνοντας μασκέ πάρτυ με τραγούδια,  χορό και  πολλά παιχνίδια!! Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στους ρυθμούς latin, αλλά και παραδοσιακών ελληνικών  χορών.

Και του χρόνου!!!  

gt

“Τσικνοπέμπτη”

Την “Τσικνοπέμπτη” (16-2-2023)  διοργανώθηκε  στο Νηπιαγωγείο  μας  μασκέ πάρτυ με φαγητό, μουσική, χορό και πολλά παιχνίδια!!

Τηρώντας το έθιμο του “τσικνίσματος” τα  νηπιάκια  μας απόλαυσαν ψητές λιχουδιές από γνωστά ψητοπωλεία της πόλης μας, προσφορά των γονέων του σχολείου μας.

Καλή Αποκριά!!!

1

4 3 2 1 1

Επίσκεψη στην Δημοτική Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη

Στα πλαίσια καλλιέργειας της φιλαναγνωσίας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  όλων των τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας στη Δημοτική Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023. Παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς που συμμετείχαν ως συνοδοί,  είχαν την ευκαιρία να  ξεναγηθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης, να γνωρίσουν τη λειτουργία της καθώς και τη διαδικασία δανεισμού, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον υπέροχο κόσμο των βιβλίων.

Ευχαριστούμε  τις υπεύθυνες του χώρου για την εξαίρετη παρουσίαση!

4 3 2 1

21 1

.png

«Βασιλοπιτάκια»

Νέο Έτος και  τηρώντας  το έθιμο της «βασιλόπιτας» ατομικά τσουρεκάκια, προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Γλυκοπωλείον»   μοιράστηκαν φέτος στα παιδιά του σχολείου μας, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.  Οι τρεις  «τυχεροί»  της χρονιάς εκτός από το «φλουρί» πήραν και μικρά αναμνηστικά δωράκια.  

Καλή χρονιά !!! Και του χρόνου!!

1

Τελετή Αγιασμού

 Με τον ερχομό  του Νέου Έτους, για την πνευματική και ψυχική φώτιση μαθητών/τριών  και εκπαιδευτικών, τελέστηκε  την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, ο καθιερωμένος πλέον  στη σχολική μας  μονάδα Αγιασμός , από τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης π. Κωνσταντίνο Μαγκίνα, με την  παρουσία και  συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών  και γονέων.

1676281008222 1676281008239