Ανακοίνωση αγιασμού σχολικού έτους 2021-2022

18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13-09-2021 στις 09.15, χωρίς την παρουσία γονέων.

Όλοι οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις 08.15. Θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί που θα τους κατευθύνουν στις νέες τους αίθουσες. Μόνο οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης με συνοδεία μόνο ενός γονέα (με μάσκα) θα παραμείνουν στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ, προκειμένου να προηγηθεί η κατανομή τους στα δύο τμήματα. Δε χρειάζεται να φέρουν τσάντες, γιατί τα βιβλία τους θα τα πάρουν την Τρίτη. Τα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων θα προσέλθουν με τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Η είσοδος των μαθητών/τριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Για την πρώτη εβδομάδα η επίδειξη θα γίνει τη Δευτέρα και την Πέμπτη ενώ στη συνέχεια κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Η είσοδος όλων των εισερχόμενων στο σχολείο θα γίνει απαραίτητα με χρήση προστατευτικής μάσκας. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου με παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφτεί όλες τις αίθουσες, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Όλοι οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν περίπου στις 09:45.

Το σχολείο από την Τρίτη θα λειτουργεί κανονικά με Πρωινή Ζώνη, Πρωινό και Ολοήμερο πρόγραμμα. Αναλυτικές οδηγίες θα σας σταλούν τις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών.

Η Υποδιευθύντρια

Ελένη Λιόδη

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.