Η 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στο σχολείο μας ενδοσχολικές αθλητικές και παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.
Οι μαθητές κι οι μαθήτριες του σχολείου μας ήρθαν σε γνωριμία με το σκάκι, πήραν μέρος σε διάφορες αθλοπαιδιές και παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ταινίες.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 001Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 033 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 002 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 003 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 004 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 005 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 006 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 007 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 008 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 009 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 010 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 011 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 012 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 013 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 014 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 015 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 016 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 017 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 018 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 019 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 020 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 021 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 022 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 023 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 024 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 025 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 026 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 027 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 028 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 029 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 030 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 031 Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015 032

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας

Σχολές Γονέων στο Δήμο Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά και το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων  θέτει σε λειτουργία  για ακόμη μια χρονιά το θεσμό των Σχολών Γονέων.

Σκοπός των Σχολών Γονέων είναι να προσφέρουν στους γονείς γνώση για το ρόλο τους, ενημέρωση για την ανάπτυξη των παιδιών τους, τεχνικές και χρήσιμα ¨όπλα¨ για να αντεπεξέλθουν όσο το δυνατό καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών μας.

Το Σχολείο των Γονέων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 . Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη (εκτός αργιών) μέχρι και τον Μάιο του 2016, στον 3ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού “Χ. Τσακίρης” (Λαγκαδά  221, Σταυρούπολη) και ώρες 9.30-12.00. Υπεύθυνες για τον συντονισμό και την λειτουργία των Σχολών Γονέων είναι η κ Αναστασία Κυριακίδου και η κ. Ανδρομάχη Σπάρτσιου.

Η θεματολογία θα καλυφθεί από τους ψυχολόγους της υπηρεσίας και από  ειδικούς  επιστήμονες συνεργαζόμενων υπηρεσιών και φορέων (Δίκτυο Άλφα, ΚΕΘΕΑ κ.α.). Η θεματολογία της σχολικής χρονιάς είναι η εξής:

 • Οικογένεια: Επικοινωνία και Συγκρούσεις
 • Τεχνικές επικοινωνίας: “Ακούγοντας τον Άλλον”
 • Ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού
 • Καλλιεργώντας την αυτοεκτίμηση και την συναισθηματική έκφραση των παιδιών
 • Σχολείο και ελεύθερος χρόνος,
 • Μαθησιακές Δυσκολίες,
 • Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση,
 • Ενδοσχολική βία
 • Παιδί και τεχνολογία
 • Μαθαίνοντας να λέμε ΟΧΙ στις εξαρτήσεις
 • Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια
 • Τα παιδιά χρειάζονται όρια:τα έχουν ανάγκη

Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί προτεραιότητα σε γονείς που δεν συμμετείχαν ξανά σε σχολή γονέων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 8.00-13.00 τηλεφωνικά στο τηλ: 2310020167

ή στα εξής σημεία:

 • ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, Λήμνου 2 με Καζαντζίδη Γωνία, Νικόπολη.
 • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Πρώην Δημαρχείο Ευκαρπίας, Εθν. Αντιστάσεως 24
 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, Αγ. Μαρίνας 4, ΠολίχνηΑνακοίνωση Οι γονείς πάνε σχολείο
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολές Γονέων στο Δήμο Παύλου Μελά

Δωρεάν Τμήματα εκμάθησης φλογέρας στο Δήμο Παύλου Μελά

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Δήμο Παύλου Μελά λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ τμήματα εκμάθησης φλογέρας για παιδιά από 8 ετών και άνω.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σαν σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Παύλου Μελά και τα όργανα που την αποτελούν. Αργότερα θα μπορέσουν να επιλέξουν, αν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν, το όργανο που τους ταιριάζει για να συμμετέχουν στην ορχήστρα.

Παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε τους μαθητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄, καθώς και του συλλόγους γονέων.

Σας αποστέλλουμε την αφίσα στην οποία υπάρχουν τα τηλέφωνα για πληροφορίες και εγγραφές. Υπεύθυνη, Μελίδου Μαρία, μουσικός

Flogera Afiseta_Layout 1

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεάν Τμήματα εκμάθησης φλογέρας στο Δήμο Παύλου Μελά

«Ενημέρωση για τα Προγράμματα-δράσεις του Δήμου Παύλου Μελά για μαθητές για τη σχολική χρονιά 2015-2016»

 Ενημέρωση  για τις δράσεις του Τμήματος Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά που αφορούν μαθητές.

Συνεχίζεται και φέτος, το πρόγραμμα μαθησιακής στήριξης σε μαθητές δημοτικού που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.

 • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες που αφορούν τη γραφή, την ανάγνωση, τα μαθηματικά καθώς και δυσκολίες συγκέντρωσης προσοχής, υπερκινητικότητας και παρορμητικότητας. Συγκεκριμένα:
 • Α. Ο Δήμος Παύλου Μελά παρέχει τη δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά χαμηλού κοινωνικοοικονομικού επιπέδου που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές και μεσημεριανές ώρες στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη Νικόπολη Σταυρούπολης.
 • Β. Επιπρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα σε γονείς που το επιθυμούν να απευθυνθούν στην Kοινωνική Yπηρεσία του Δήμου για διερεύνηση μαθησιακών δυσκολιών στα παιδιά τους. Η διερεύνηση γίνεται με τη βοήθεια εκπαιδευτικών τεστ (διερεύνηση ικανοτήτων ορθογραφίας, ανάγνωσης, κατανόησης κειμένου κ.α.) και όπου κρίνεται απαραίτητο η παραπομπή σε εξειδικευμένες δομές διάγνωσης και αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και μείωση της σχολικής αποτυχίας αλλά και των συνακόλουθων προβλημάτων άρνησης της φοίτησης και της χαμηλής αυτοεκτίμησης.
 • Γ.   Επίσης πραγματοποιείται συμβουλευτική στήριξη εκπαιδευτικών αλλά και γονέων παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες για θέματα που αφορούν τις μαθησιακές δυσκολίες, διάσπαση προσοχής καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτών στο σχολείο και στο σπίτι.
 • Δ. Υπάρχει τέλος η δυνατότητα διοργάνωσης ανοικτών ομιλιών, εργαστηρίων, σεμιναρίων, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς (δίκτυο Άλφα, Ιατροπαιδαγωγικά κέντρα κ.α.), κατόπιν αιτήματός της διεύθυνσης του σχολείου για θέματα που ενδιαφέρουν τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

 Επιπλέον τη φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει πρόγραμμα Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας(έως 12 ετών).

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη, η διάγνωση, και η αποκατάσταση των διαταραχών του λόγου, ομιλίας, φωνής και επικοινωνίας μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος παρέμβασης και δομημένων δραστηριοτήτων.

 Τέλος θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας για μαθητές των οποίων οι γονείς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα φοίτησης τους σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

 • .
 • Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
 • Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.
 • Πληροφορίες: Παπαποστόλου Αθηνά,τηλ. 2310 020196
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Ενημέρωση για τα Προγράμματα-δράσεις του Δήμου Παύλου Μελά για μαθητές για τη σχολική χρονιά 2015-2016»

Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παύλου Μελά για το σχολικό έτος 2015-2016

Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά πρόκειται να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.

Διδάσκονται:

 • Αγγλικά (για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου)
 • Ιταλικά (για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου)
 • Φιλολογικά Μαθήματα
 • Μαθηματικά
 • Φυσική
 • Χημεία

Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσαμε σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σας να ενημερώσετε τους γονείς των μαθητών που υστερούν στη σχολική τους επίδοση και ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες ώστε να υποβάλλουν έγκαιρα αίτηση.

 • Κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά
 • Ανεργία γονέων
 • Χαμηλό εισόδημα
 • Μονογονεϊκές οικογένειες
 • Πολύτεκνες οικογένειες
 • Αναπηρία γονέων μεγαλύτερη του 67%

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών θα γίνονται δεκτές :

 

στο Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων Λήμνου 2 και Καζαντζίδη γωνία,

Νικόπολη, Σταυρούπολη

στο Παράρτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο πρώην δημαρχείο Ευκαρπίας,

Εθν. Αντιστάσεως 24 και

στο Κοινωνικό Ιατρείο, Αγ. Μαρίνας 4, Πολίχνη

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου καθώς και σε μαθητές Λυκείου.

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας θα διαρκέσουν έως τα τέλη Μαΐου 2016 και θα πραγματοποιούνται δωρεάν απογευματινές ώρες από εκπαιδευτικούς του Προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης και εθελοντές εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, καθηγητές αγγλικών κα).

Επιπλέον τη φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει δωρεάν πρόγραμμα Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας(έως 12 ετών).

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη, η διάγνωση, και η αποκατάσταση των διαταραχών του λόγου, ομιλίας, φωνής και επικοινωνίας μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος παρέμβασης και δομημένων δραστηριοτήτων.

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310 020196.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος

 

Νιγδέλης Παντελής

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παύλου Μελά για το σχολικό έτος 2015-2016

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9:30 το πρωί, στο προαύλιο του σχολείου μας ο αγιασμός για την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς 2015 – 2016. Ευχές προς τους μαθητές – μαθήτριες, γονείς κι εκπαιδευτικούς απηύθυναν ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό κι ο διευθυντής του σχολείου μας.

Στη συνέχεια, οι μαθητές κι οι μαθήτριες των τάξεων του σχολείου μας μπήκαν στις αίθουσες και γνώρισαν τους δασκάλους και τις δασκάλες τους για τη νέα σχολική χρονιά και παρέλαβαν τα βιβλία τους.

Ιδιαίτερη γιορτή υποδοχής και καλωσορίσματος έγινε για τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες που θα φοιτήσουν φέτος στην Α΄ Δημοτικού. Παρέλαβαν χειροτεχνίες, που είχαν κατασκευάσει εκπαιδευτικοί του σχολείου μας καθώς και γραφική ύλη, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσέφερε γλυκά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

DSCN5119DSCN5159 DSCN5120 DSCN5121 DSCN5123 DSCN5125 DSCN5126 DSCN5127 DSCN5128 DSCN5129 DSCN5131 DSCN5132 DSCN5134 DSCN5135 DSCN5136 DSCN5137 DSCN5138 DSCN5139 DSCN5140 DSCN5141 DSCN5142 DSCN5143 DSCN5144 DSCN5145 DSCN5146 DSCN5148 DSCN5149 DSCN5151 DSCN5152 DSCN5153 DSCN5154 DSCN5156

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ανακοίνωση για τον αγιασμό

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 09:30 π.μ. στο προαύλιο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης.

Ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου εύχονται σε όλες και σε όλους καλή σχολική χρονιά.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τον αγιασμό

Η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης

Το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων/εκδηλώσεων του σχολείου μας, έγινε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης. Αρχικά, μίλησε στους μαθητές και στις μαθήτριες ο διευθυντής του σχολείου κύριος Ιωάννης Μπαλής, έπειτα οι δάσκαλοι της  ΣΤ΄ τάξης κύριος Σάββας Πατσόγλου και κύριος Τάσος Τζιντζίδης, η κυρία Μένη Κοσμοπούλου εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής και η κυρία Ελίνα Λιόδη εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας. Όλοι και όλες οι εκπαιδευτικοί μετέφεραν στους μαθητές και στις μαθήτριες τις σκέψεις τους και τις καλύτερες ευχές τους για τη νέα αρχή που θα κάνουν στο Γυμνάσιο.

Στη συνέχεια έγινε η προβολή ενός βίντεο με φωτογραφίες από τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποίησαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2014-2015.

Κατόπιν οι μαθητές κι οι μαθήτριες παρέλαβαν από τους δασκάλους τους το απολυτήριό τους, τον έλεγχο προόδου τους, ένα αποχαιρετιστήριο τεύχος (περιοδικό) που το συνέγραψαν συλλογικά, έναν ψηφιακό δίσκο (c/d) με φωτογραφικό υλικό από όλες τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποίησαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2014-2015 και το αναμνηστικό ενθύμιο αποφοίτησης που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Στο τέλος οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσέφεραν στους μαθητές και στις μαθήτριες σάντουιτς και αναψυκτικά.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!!

DSCN5103 DSCN5104 DSCN5105 DSCN5106 DSCN5107 DSCN5108 DSCN5109 DSCN5110 DSCN5111 DSCN5112 DSCN5113 DSCN5114 DSCN5115 DSCN5116 DSCN5117 DSCN5118

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2014-2015

Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στο προαύλιο του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Αρχικά, ο διευθυντής του σχολείου μας κύριος Γιάννης Μπαλής ευχαρίστησε όλους του συντελεστές για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας, εκπαιδευτικούς, σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, σχολική επιτροπή, καθαριστές, σχολική τροχονόμο, υπεύθυνους κυλικείου, γονείς, μαθητές/μαθήτριες και ευχήθηκε σε όλες και σε όλους καλό καλοκαίρι.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος της γιορτής λήξης που περιλάμβανε τα εξής:

α) Η Α΄ τάξη παρουσίασε μουσικοθεατρικό δρώμενο βασιζόμενο σε παιδικό παραμύθι υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής κυρίας Μένης Κοσμοπούλου. Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια με μπάλες.

β) Η Β ΄ τάξη έπαιξε παιχνίδι όπου οι μαθητές προσπαθούσαν να σπάσουν το μπαλόνι που ήταν δεμένο στα πόδια των άλλων συμμαθητών τους.

γ) Η Γ΄ τάξη έπαιξε παιχνίδι όπου οι μαθητές με τα πόδια τους προσπαθούσαν να στοχεύσουν και να ρίξουν κάτω με την μπάλα ποδοσφαίρου μεγάλα μπουκάλια που ήταν γεμάτα με χρωματισμένο νερό.

δ) Η Δ΄ τάξη έπαιξε το παιχνίδι «Φρουτοσαλάτα» όπου οι μαθητές προσπαθούσαν να αλλάξουν θέση στις καρέκλες.

ε) Η Ε΄ τάξη έπαιξε παιχνίδι «σκυταλοδρομίας» όπου ο κάθε παίκτης έπρεπε να βρει και να δώσει στον προηγούμενο παίκτη της ομάδας του το σωστό παπούτσι.

στ) Η ΣΤ΄ τάξη έπαιξε παιχνίδι σκυταλοδρομίας όπου ο κάθε παίκτης έπρεπε να χτίσει προσεκτικά με διάφορα υλικά έναν πύργο και ο επόμενος να τον ξαναχτίσει μεταφέροντας προσεκτικά τα κομμάτια του σε διπλανό σημείο.

Έγινε επίσης η απονομή του κυπέλου στη νικήτρια ομάδα ποδοσφαίρου του φετινού τουρνουά του σχολείου μας, στο τμήμα ΣΤ2.

Έπειτα, οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης χόρεψαν αρχικά παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας και κατόπιν σύγχρονους χορούς.

Η γιορτή έκλεισε με χορούς όπου συμμετείχαν κι οι γονείς των μαθητών.

12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 060 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 002 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 006 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 009 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 010 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 012 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 013 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 015 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 016 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 017 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 018 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 019 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 020 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 021 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 022 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 023 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 024 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 025 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 026 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 027 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 028 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 029 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 030 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 031 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 032 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 033 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 034 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 035 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 036 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 037 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 038 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 039 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 040 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 041 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 042 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 044 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 045 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 046 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 047 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 048 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 049 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 050 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 051 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 052 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 054 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 055 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 056 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 058 12 Ιουνίου 2015 Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 059

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  σε όλες και σε όλους!

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2014-2015

«Ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας»

Το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουνίου στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ οι μαθητές κι οι μαθήτριες  της ΣΤ΄ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης, στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, παρουσίασαν την παράσταση “Ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας” που είναι διασκευή του έργου “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” του Σαίξπηρ. Η διασκευή στηρίχθηκε στην παράσταση του ομώνυμου έργου του Δημήτρη Αδάμη. Ένας σκηνοθέτης θέλει να ανεβάσει μια παράσταση αφιερωμένη στον Σαίξπηρ και έτσι διάφοροι θίασοι περνούν από ακρόαση… Εντελώς τυχαία όλοι έχουν ετοιμάσει σκηνές από το έργο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”, είτε αυτούσιες είτε με μικρές παραλλαγές.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Κοσμοπούλου Κλεομένη (καθ. θεατρικής αγωγής)

Συντονισμός: Λιόδη Ελίνα (καθ. αγγλικής), Σκηνικά: Κωνσταντινίδης Αλέξανδρος (καθ. εικαστικών)

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 053 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 001 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 002 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 003 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 004 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 005 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 006 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 007 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 008 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 009 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 010 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 011 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 012 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 013 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 014 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 015 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 016 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 017 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 018 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 019 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 020 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 021 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 022 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 023 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 024 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 025 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 026 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 027 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 028 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 029 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 030 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 031 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 032 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 033 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 034 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 035 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 036 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 037 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 038 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 040 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 041 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 042 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 043 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 044 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 045 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 046 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 047 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 048 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 049 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 050 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 051 9 Ιουνίου 2015 Φεστιβάλ Παιδείας ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας 052

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015, Πολιτιστικά Προγράμματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Ο Σαίξπηρ στα μέτρα μας»

Η Θεσσαλονίκη μέσα στο χρόνο

Μια πολύ όμορφη παρουσίαση πραγματοποίησαν οι μαθητές κι οι μαθήτριες του Ε2 τμήματος του σχολείου μας το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων – εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Η παρουσίαση αυτή της Θεσσαλονίκης στηρίχθηκε στα στοιχεία που συλλέξανε από την Ιστορία και τα Θρησκευτικά που διδαχθήκανε, περιηγήσεις στα ιστορικά μνημεία της, έρευνα στα κείμενα και τραγούδια για τις ομορφιές της και στην εικαστική απεικόνισή της. Έτσι οι μαθητές κι οι μαθήτριες πήρανε ιδέες και γράψανε κείμενα, ποιήματα, ζωγραφίσανε σκηνικά, μάθανε τραγούδια, παραστήσανε θεατρικά τους κατοίκους της μέσα στο χρόνο.

Εκτός από τα δικά τους κείμενα, οι μαθητές κι οι μαθήτριες του Ε2 διάβασαν και αποσπάσματα από τα δύο αφιερώματα «Η Θεσσαλονίκη τω παλιότερων συγγραφέων», Ιανός 1998 και «Η Θεσσαλονίκη των συγγραφέων», Ιανός 2011, καθώς και από το βιβλίο της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ «Γιατί το Βυζάντιο», Ελληνικά γράμματα 2004.

Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 026 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 003 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 004 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 005 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 006 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 007 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 008 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 009 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 010 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 011 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 012 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 013 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 014 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 015 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 016 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 017 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 018 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 019 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 020 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 021 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 022 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 023 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 024 Ε2 Θεσσαλονίκη πορεία στο χρόνο Ιούνιος 2015 025

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015, Πολιτιστικά Προγράμματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Θεσσαλονίκη μέσα στο χρόνο

Η επίσκεψη της συγγραφέα παιδικών βιβλίων κυρίας Σεχίδου στο σχολείο μας

Το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015 οι μαθητές κι οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εκπαιδευτικό, συγγραφέα παιδικών βιβλίων και διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασσήρου κυρία Όλγα Σεχίδου.

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι μαθητές κι οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης είχαν διαβάσει αντίτυπα του βιβλίου της κυρίας Σεχίδου με τίτλο «Η ΕΛΣΑ ΚΑΙ Ο…ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ… ΓΑΛΑ». Το περιεχόμενο του βιβλίου αποτέλεσε τη βάση συζήτησης των μαθητών με τη συγγραφέα όπου αναδείχθηκαν επίκαιρα θέματα όπως ο ρατσισμός, η διαφορετικότητα, η συνεργασία, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η συμφιλίωση, η φιλία.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε στους μαθητές/τριες η προβολή βίντεο που επικεντρώνονταν σε όλα αυτά τα θέματα, όπως και η παρουσίαση της ιστορίας του συγκεκριμένου βιβλίου με διαδραστικό τρόπο.

Στο τέλος, οι μαθητές κι οι μαθήτριες υπέβαλαν στη συγγραφέα τις δικές τους απορίες κι ερωτήσεις.

Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 001Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 012 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 003 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 004 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 005 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 007 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 008 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 009 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 010 Όλγα Σεχίδου 2 Ιουνίου 2015 011

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η επίσκεψη της συγγραφέα παιδικών βιβλίων κυρίας Σεχίδου στο σχολείο μας

Η εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης στο «Κτήμα Μπαΐρη» στην Αξιούπολη

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Κτήμα Μπαΐρη» στην Αξιούπολη Κιλκίς. Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας με θέμα «Του κόσμου το ψωμί», η Γ΄τάξη του 18ου Δημ. Σχ. Σταυρούπολης επισκέφτηκε το Κτήμα Μπαΐρη στην Αξιούπολη Κιλκίς. Τα παιδιά παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για το ψωμί, από το όργωμα μέχρι και το ζύμωμα, με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.

WP_20150528_11_45_00_Pro WP_20150528_10_49_21_Pro WP_20150528_10_49_55_Pro WP_20150528_10_57_56_Pro WP_20150528_10_58_10_Pro WP_20150528_10_58_40_Pro WP_20150528_11_00_11_Pro WP_20150528_11_00_42_Pro WP_20150528_11_01_10_Pro WP_20150528_11_01_23_Pro WP_20150528_11_02_30_Pro WP_20150528_11_03_40_Pro WP_20150528_11_03_48_Pro WP_20150528_11_06_02_Pro WP_20150528_11_06_15_Pro WP_20150528_11_07_22_Pro WP_20150528_11_11_04_Pro WP_20150528_11_11_09_Pro WP_20150528_11_11_50_Pro WP_20150528_11_14_22_Pro WP_20150528_11_14_46_Pro WP_20150528_11_14_55_Pro WP_20150528_11_15_02_Pro WP_20150528_11_15_16_Pro WP_20150528_11_15_32_Pro WP_20150528_11_16_57_Pro WP_20150528_11_20_26_Pro WP_20150528_11_20_40_Pro WP_20150528_11_20_47_Pro WP_20150528_11_21_06_Pro WP_20150528_11_21_21_Pro WP_20150528_11_21_29_Pro WP_20150528_11_22_50_Pro       WP_20150528_11_24_32_Pro WP_20150528_11_25_26_Pro WP_20150528_11_25_33_Pro WP_20150528_11_26_07_Pro WP_20150528_11_26_14_Pro WP_20150528_11_26_51_Pro WP_20150528_11_30_25_Pro WP_20150528_11_30_36_Pro WP_20150528_11_30_51_Pro WP_20150528_11_30_54_Pro WP_20150528_11_31_45_Pro WP_20150528_11_31_52_Pro WP_20150528_11_32_35_Pro WP_20150528_11_32_40_Pro WP_20150528_11_33_26_Pro WP_20150528_11_33_40_Pro WP_20150528_11_34_21_Pro WP_20150528_11_34_34_Pro WP_20150528_11_34_40_Pro WP_20150528_11_35_51_Pro WP_20150528_11_36_20_Pro WP_20150528_11_36_24_Pro WP_20150528_11_36_46_Pro WP_20150528_11_37_52_Pro WP_20150528_11_38_04_Pro WP_20150528_11_39_18_Pro WP_20150528_11_39_23_Pro WP_20150528_11_41_01_Pro WP_20150528_11_41_32_Pro WP_20150528_11_42_03_Pro WP_20150528_11_42_49_Pro WP_20150528_11_43_00_Pro WP_20150528_11_43_25_Pro WP_20150528_11_43_29_Pro WP_20150528_11_44_21_Pro WP_20150528_11_44_32_Pro WP_20150528_11_44_44_Pro WP_20150528_11_44_53_Pro

Κατηγορίες: Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015, Εκδρομές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης στο «Κτήμα Μπαΐρη» στην Αξιούπολη

Ενημέρωση μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης από εκπροσώπους των «Γιατρών του Κόσμου» και της «ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά»

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 επισκέφθηκαν το σχολείο μας η κυρία Αγάπη από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και η κυρία Σοφία από την «ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α Παύλου Μελά – Σταυρούπολης» κι ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης για τους σκοπούς, το έργο και τη δράση αυτών των εθελοντικών οργανώσεων.

            Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση των παραπάνω οργανώσεων μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες τους.

Γιατροί του κόσμου

ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά

ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 007 ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 001 ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 002 ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 003 ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 004 ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 005 ΣΤ΄ Τάξη Γιατροί του Κόσμου 006

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης από εκπροσώπους των «Γιατρών του Κόσμου» και της «ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά»

Πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στη Γ΄ τάξη

         Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας για καλή όρεξη και υγιεινή διατροφή , φτιάξαμε μόνοι μας, οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων μας, τσάι από τίλιο και λουΐζα, με μέλι της ελληνικής φύσης. Μοιραστήκαμε ατομικά κέικ από πορτοκάλι στην τάξη μας φτιαγμένα όλα από τα χεράκια μας.

2015-05-21 08.43.14 2015-05-20 12.02.10 2015-05-20 12.02.32 2015-05-20 12.02.42 2015-05-21 08.42.00 2015-05-21 08.42.07 2015-05-21 08.42.13 2015-05-21 08.42.22 2015-05-21 08.42.35 2015-05-21 08.42.53 2015-05-21 08.43.01 2015-05-21 08.43.08

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στη Γ΄ τάξη