Η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης

   Το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων/εκδηλώσεων του σχολείου μας, έγινε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης. Αρχικά, μίλησε στους μαθητές και στις μαθήτριες ο διευθυντής του σχολείου κύριος Ιωάννης Μπαλής και η υποδιευθύντρια κυρία Ελίνα Λιόδη. Έπειτα μίλησαν οι δασκάλες της  ΣΤ΄ τάξης κυρία Ευγενία Γιαμπάνη και η κυρία Βενετία Καπαλίδου. Ο κύριος Τάσος Τζιντζίδης και η κυρία Ζωή Ζήκου θυμήθηκαν την πρώτη περίοδο φοίτησης των μαθητών/μαθητριών στην Α΄ Δημοτικού. Όλοι και όλες οι εκπαιδευτικοί μετέφεραν στους μαθητές και στις μαθήτριες τις σκέψεις τους και τις καλύτερες ευχές τους για τη νέα αρχή που θα κάνουν στο Γυμνάσιο.

       Στη συνέχεια έγινε η προβολή ενός βίντεο με φωτογραφίες από τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποίησαν κατά τα χρόνια φοίτησής τους στο Δημοτικό.

     Κατόπιν οι μαθητές κι οι μαθήτριες παρέλαβαν από τις δασκάλες τους το απολυτήριό τους, τον έλεγχο προόδου τους και το αναμνηστικό ενθύμιο αποφοίτησης που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

      Στο τέλος οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσέφεραν στους μαθητές και στις μαθήτριες σάντουιτς και αναψυκτικά.

       ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!!

 

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης

Η καλοκαιρινή θεατρική παράσταση της Α΄ Δημοτικού

             Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας, οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Α΄ τάξης υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους παρουσίασαν μια πολύ όμορφη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι περιπέτειες ενός παρδαλού ελέφαντα».

           Η θεατρική παράσταση βασίστηκε στο πρόγραμμα ανάπτυξης συναισθηματικών δεξιοτήτων που υλοποιήθηκε στο Μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

             Ακολουθεί η παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού.

 

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η καλοκαιρινή θεατρική παράσταση της Α΄ Δημοτικού

Η συμμετοχή του σχολείου μας στο φετινό Φεστιβάλ Παιδείας

       Το σχολείο μας συμμετείχε στο φετινό Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά στην «ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – CΟΜΙCS – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ». Πιο συγκεκριμένα, μαθητές και μαθήτριες του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσίασαν την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Οι γειτονιές του κόσμου».
Υπεύθυνος : Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης (καθ. εικαστικών)

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018, Εκθέσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η συμμετοχή του σχολείου μας στο φετινό Φεστιβάλ Παιδείας

Ο εορτασμός της 19ης Μαΐου ως «Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο» στο σχολείο μας

Το πρωί της 18ης Μαΐου 2018 στην αυλή του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της 19ης Μαΐου ως «Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο».

Η εκπαιδευτικός του σχολείου μας, κυρία Αθηνά Στεφανίδου – Τσαπακίδου, στην ομιλία της παρουσίασε την ιστορική αλήθεια για τη διαδικασία εξόντωσης των ελληνικών πληθυσμών του Πόντου και τον αγώνα που γίνεται διεθνώς για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Στη συνέχεια,  χορωδία μαθητών/μαθητριών της Δ΄τάξης με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού  κυρίας Αθηνάς Στεφανίδου – Τσαπακίδου, απέδωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τα τραγούδια: α) «Την πατρίδ’ μ έχασα», β) «Αητέτς επαραπέτανε».

Τέλος, μαθήτριες της Δ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση του γυμναστή κυρίου Περικλή Χαραλαμπίδη παρουσίασαν με πολύ μεγάλη επιτυχία δύο ποντιακούς χορούς.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

 

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο εορτασμός της 19ης Μαΐου ως «Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο» στο σχολείο μας

Η συμμετοχή του σχολείου μας στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά 2018

Από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά έχει δημοσιευτεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παιδείας 2018.

Η συμμετοχή του σχολείου μας στο φετινό Φεστιβάλ Παιδείας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ έως ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ, ώρες 9:00 έως 21:00
ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (Λαγκαδά 225)
ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – CΟΜΙCS – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν
την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Οι γειτονιές του κόσμου».
Υπεύθυνος : Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης (καθ. εικαστικών)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παιδείας

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Παιδείας Δήμου Παύλου Μελά 2018

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η συμμετοχή του σχολείου μας στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά 2018

Εγγραφές μαθητών/μαθητριών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2018-2019

18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

        ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Κάνουμε γνωστό στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της περιοχής μας ότι οι εγγραφές στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, θα γίνουν από 2 μέχρι 18 Μαΐου 2018.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσα παιδιά γεννήθηκαν από 1/1/2012 έως και 31/12/2012.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

  1. Το Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, θα αναζητηθεί από το σχολείο.
  2. Απλή επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας, όπου φαίνονται οι εμβολιασμοί του μαθητή.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. (Α.Δ.Υ.Μ. – Το έντυπο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το σχολείο και να το συμπληρώσει ο παιδίατρός σας)
  4. Απόδειξη λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ, όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του.
  5. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.

 

 

Σταυρούπολη, 27 Απριλίου 2018

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

 

Ιωάννης Μπαλής

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών/μαθητριών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2018-2019

Πασχαλινές ευχές – Αναστάσιμη προσευχή

Αναστάσιμη-εικόνα-3

 

 

 

 

 

 

 ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ!

Προσευχή 

  1. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν,

θανάτῳ θάνατον πατήσας

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι

ζωὴν χαρισάμενος.

  1. Ἀνάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι,

προσκυνήσωμεν ἅγιον, Κύριον,

Ἰησοῦν τὸν μόνον ἀναμάρτητον.

Τὸν Σταυρόν σου Χριστὲ προσκυνοῦμεν

καὶ τὴν ἁγίαν σου Ἀνάστασιν

ὑμνοῦμεν καὶ δοξάζομεν·

Σὺ γὰρ εἶ Θεὸς ἡμῶν,

ἐκτὸς σοῦ ἄλλον οὐκ οἴδαμεν,

τὸ ὄνομά σου ὀνομάζομεν.

Δεῦτε πάντες οἱ πιστοί,

προσκυνήσωμεν τὴν τοῦ Χριστοῦ ἁγίαν ἀνάστασιν·

ἰδοὺ γὰρ ἦλθε διὰ τοῦ Σταυροῦ

χαρὰ ἐν ὅλῳ τῷ κόσμῳ.

Διὰ παντὸς εὐλογοῦντες τὸν Κύριον,

ὑμνοῦμεν τὴν ἀνάστασιν αὐτοῦ·

Σταυρὸν γὰρ ὑπομείνας δι᾿ ἡμᾶς,

θανάτῳ θάνατον ὤλεσεν.

  1. Ἀναστὰς ὁἸησοῦς ἀπὸ τοῦ τάφου

καθὼς προεῖπεν,

ἔδωκεν ἡμῖν τὴν αἰώνιον ζωὴν

καὶ μέγα ἔλεος.

Κατηγορίες: Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πασχαλινές ευχές – Αναστάσιμη προσευχή

Δοκιμάζουμε ένα νηστίσιμο πρωινό στο σχολείο μας

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 συνεχίστηκε η δράση «Δοκιμάζουμε ένα νηστίσιμο πρωινό στο σχολείο μας» που πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Μονάδα Υγείας Νικόπολης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης, τις μητέρες των μαθητών/μαθητριών της Β΄ τάξης, τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.  Οι μαθητές/μαθήτριες της Β΄ τάξης δοκίμασαν ένα νηστίσιμο πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμαστεί.

Στη δράση παρευρέθηκε κι ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κύριος Σταμάτης Βαρδαρός, υπεύθυνος σε θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

     

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δοκιμάζουμε ένα νηστίσιμο πρωινό στο σχολείο μας

Δράση της Τοπικής Μονάδας Υγείας Νικόπολης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Μαρτίου 2018 ενημέρωση των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας από μέλη του προσωπικού της Τοπικής Μονάδας Υγείας Νικόπολης, σχετικά με τη Δράση Υγιεινής Διατροφής «Δοκιμάζουμε ένα νηστίσιμο πρωινό στο σχολείο μας».

Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης ενημερώθηκαν για τις ομάδες των τροφών, για τη διατροφική τους αξία, καθώς και για την περίοδο της Σαρακοστής και την αξία της νηστείας στη διατροφή και στη διατήρηση της καλής υγείας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση της Τοπικής Μονάδας Υγείας Νικόπολης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Η σχολική γιορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας η σχολική γιορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Την οργάνωση της γιορτής είχαν αναλάβει οι μαθητές/μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς.

Το πρόγραμμα της σχολικής γιορτής ήταν:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

-Έναρξη

-Αφήγηση

-Χαιρετισμοί της Θεοτόκου (Στ1) – «Υπερμάχω»

-Αφήγηση

-«Παιδομάζωμα» (Στ1) [δρώμενο]

-Αφήγηση

-«Ρήγας – Περραιβός – Καρατζάς» (Στ1) [δρώμενο]

-«Θούριος» [τραγούδι]

-Αφήγηση

-«Φιλική Εταιρεία» (Στ1) [δρώμενο]

-«Ένα παλληκάρι 20 χρονών» [τραγούδι]

-Αφήγηση

-«Ιερή Συμμαχία» (Στ1) [δρώμενο]

-«Δέκα Παλικάρια» [τραγούδι]

-Αφήγηση

-«Άκρα του Τάφου σιωπή» (Στ1)

-Αφήγηση

-«Στα κακοτράχαλα τα βουνά» [τραγούδι]

-«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ» (Στ2) (θεατρικό)

-«Να ‘ταν το ‘21» [τραγούδι]

-ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η σχολική γιορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας για τη σχολική τους πρόοδο

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 14.15-15.15, οι δάσκαλοι και οι δασκάλες όλων των τάξεων θα ενημερώσουν τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας για τη σχολική πρόοδο του δευτέρου τριμήνου στις αίθουσες των αντίστοιχων τμημάτων. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ θα παραλάβουν τους ελέγχους σχολικής προόδου του δευτέρου τριμήνου.

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας για τη σχολική τους πρόοδο

6 Μαρτίου – Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο.

Η ημέρα αυτή αποτελεί μια αφορμή για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να ανταλλάξουν σκέψεις, ιδέες και εμπειρίες, να ενημερωθούν ή και να προτείνουν τρόπους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε μικρά βίντεο με θέμα το Σχολικό Εκφοβισμό που δημιουργήθηκαν από μαθητές σχολείων.

Σχολικός εκφοβισμός- bullying. Βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό από την ομάδα «Χαμόγελο» της Α΄ τάξης του 6ου ΓΕ.Λ. Καλαμαριάς.


«Δεν φοβάμαι να μιλήσω». Ταινία μικρού μήκους του 5ου Δ. Σχ. Καβάλας, για την ενδοσχολική βία.

Βίντεο «Σχολική Βία» από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Βίντεο – Ενδοσχολική βία «Το πάρτι» από το 33ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Βίντεο –Λεκτική Βία «Σκέψου πριν μιλήσεις» από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών

Βίντεο «Ο μικρός ήρωας» -Ταινία Ε΄τάξης Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου

Βίντεο «Ενδοσχολική Βία» από το Δημοτικό Σχολείο Πευκοχωρίου

Βίντεο «Σχολικός εκφοβισμός» από το Δημοτικό Σχολείο Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής

Βίντεο «Bullying: Μια καθημερινή ιστορία» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου

 

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6 Μαρτίου – Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο

Ενημέρωση γονέων για το σχολικό έτος 2017-2018

Σταυρούπολη, Φεβρουάριος 2018

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες,

 

Έχοντας υπόψη από τη μια μεριά την κοινή μας επιθυμία για συνεργασία και από την άλλη πως αυτή δε μπορεί και δεν πρέπει με κανένα τρόπο να γίνεται σε χρόνο που έχουμε μάθημα με τα παιδιά σας, σας ενημερώνουμε πως:

 

η/ο εκπαιδευτικός…

…που διδάσκει σε…

είναι διαθέσιμη/ος

  την 1η …κάθε μήνα

από τις έως τις
Ζήκου Ζωή A1 ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Καμπούρη Άννα A2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.15 14.00
Τζιντζίδης Αναστάσιος Β1 ΤΡΙΤΗ 13.15 14.00
Ιορδανίδου Μαρία Β2 ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Ατλάση Αναστασία Β3 ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Ζαρογιάννης Αντώνιος Γ1 ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Βλάχος Χρήστος Γ2 ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Ντόνας Δημήτριος Γ3 ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Στεφανίδου Τσαπακίδου Αθηνά Δ1 ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Ουζούνογλου Ιωάννης Δ2 ΤΡΙΤΗ 13.15 14.00
Τσιτσιπάλης Ευάγγελος Δ3 ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Πατσόγλου Σάββας Ε1 ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Πετροπούλου Μαρία Ε2 ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Γιαμπάνη Ευγενία Στ1 ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Καπαλίδου Βενετία Στ2 ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Μπαλής Ιωάννης Γεωγραφία ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Ιωακειμίδης Ιωσήφ Ολοήμερο ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Σπένδα Δέσποινα Τμήμα Ένταξης ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Μεϊμαρίδης Γιάννης Γυμναστική ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Χαραλαμπίδης Περικλής Γυμναστική ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Καλλιαρδού Χρύσα Γυμναστική ΤΡΙΤΗ 13.15 14.00
Λιόδη Ελίνα Αγγλικά ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Παλιούρα Μαρία Αγγλικά ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Μιχαήλ Μαρία Αγγλικά ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Τζηνέτας Γεώργιος Πληροφορική ΤΕΤΑΡΤΗ 13.15 14.00
Κωνσταντινίδης Αλέξανδρος Εικαστικά ΔΕΥΤΕΡΑ 13.15 14.00
Χαντζή Φρόσω Θεατρική ΠΕΜΠΤΗ 13.15 14.00
Βενιωτά Κική Μουσική        ΤΕΤΑΡΤΗ      13.15     14.00  
Νέικου Αφροδίτη Γερμανικά            ΤΡΙΤΗ 13.15 14.00  

Η συνεργασία θα γίνεται τακτικά την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα στις ημέρες και ώρες που αναγράφονται  παραπάνω για τον κάθε εκπαιδευτικό και έκτακτα όποτε χρειαστεί μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

 

 

Οι εκπαιδευτικοί του

18ου  Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση γονέων για το σχολικό έτος 2017-2018

Λαογραφική έκθεση μαθητών/μαθητριών της Β΄ τάξης του σχολείου μας

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 οι μαθητές/τριες της Β΄τάξης του σχολείου μας, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών των τμημάτων τους, πραγματοποίησαν λαογραφική έκθεση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες συγκέντρωσαν με τη βοήθεια των οικογενειών τους παλαιά αντικείμενα προηγούμενων εποχών ώστε να αντιληφθούν βιωματικά την εξέλιξη που έχει συμβεί.

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018, Εκθέσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λαογραφική έκθεση μαθητών/μαθητριών της Β΄ τάξης του σχολείου μας

Η Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας

Στο πλαίσιο της «Τσικνοπέμπτης», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διακόσμησε κατάλληλα το σχολείο μας και προσέφερε στους μαθητές και μαθήτριες από ένα σάντουιτς. Ευχαριστούμε πολύ!

Κατηγορίες: Δράσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2017 - 2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας